Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw opgeslagen reizen

Trips

Nxai Pan

Locatie: in het Nxai Pan National ParkType kamp: woestijnkampActiviteiten: wildsafari's, diverse activiteiten met bushmen en op aanvraag dagexcursie naar Baines' Baobab

Nxai Pan staat bekend om zijn zeer grote springbokpopulatie en zodra de eerste regen valt trekken gemsbokken, olifanten en zebra's naar de regio voor de verse grassen. Dit is het moment voor de zebra's om met duizenden naar 'huis' te komen om hun jongen te baren in Nxai Pan. Deze grote kuddes zebra's, springbokken en wildebeesten trekken ook veel roofdieren zoals aan: leeuw, cheeta, jakhals, de gevlekte evenals bruine hyena, de bedreigde wilde hond en het schuwe luipaard.

Verblijf
Temidden van de uitgestrekte vlaktes ligt het Nxai Pan Camp in de boomgrens en heeft acht speciaal ontworpen kamers. De rieten daken bieden perfecte isolatie, zodat het koeler is in de zomer en warmer in de winter. Het kamp heeft een eetkamer, lounge, zwembad en uitkijkplatform en is aangepast aan de omgeving en draait op zonne-energie.

Activiteiten
Vanuit het kamp worden safari's per 4x4 voertuig en natuurwandelingen onder begeleiding van hun Bushmen personeel georganiseerd. Sterrenkijken is een van de avondactiviteiten en op aanvraag kan een dagtocht naar de befaamde Baines' Baobab bomen verzorgd worden.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.