Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw opgeslagen reizen

Trips

Hotel Nothofagus

Hotel Nothofagus is een opmerkelijk gebouw in ecoreservaat Huilo Huilo. Dit reservaat bestaat uit ondoordringbare oerbossen, actieve vulkanen en warmwaterbronnen. Het hotel in de vorm van een omgekeerde kegel is gemaakt van natuurlijke materialen uit de omgeving. De kamers hebben een schitterend uitzicht op de omgeving en zijn sfeervol en natuurlijk ingericht. Dit is een prima uitvalsbasis voor een actief of relaxt verblijf in Huilo Huilo. 

Huilo Huilo ligt in het Chileense Merengebied, op de grens met Argentinië. Het is een beschermd gebied, dat bestaat uit oerbossen, meren, snelstromende rivieren en klaterende watervallen. De weg vanaf de Panamericana ernaartoe is prachtig: bij mooi weer zie je overal besneeuwde vulkanen en hoe verder je van de snelweg af raakt, hoe mooier en bergachtiger de omgeving wordt. Net voor Huilo Huilo wordt de weg onverhard en niet veel later bereik je Huilo Huilo. Hotel Nothofagus is het middelpunt van het reservaat. Hier bevinden zich het restaurant, de spa en de balie om excursies te boeken.

De kamers zijn smaakvol ingericht in natuurlijke stijl. Houten vloeren, wollen dekbedden en grote ramen voor een goed uitzicht op de omgeving maken dit tot een fijn verblijf. In alle openbare ruimtes van het hotel is wifi beschikbaar. 

Je verblijft in Hotel Nothofagus op basis van logies met ontbijt of all inclusive. We adviseren je voor deze laatste vorm te kiezen, aangezien de excursies dan ook inbegrepen zijn. Huilo Huilo is namelijk met name geschikt om onder begeleiding te verkennen. Je kunt bijvoorbeeld gaan wandelen met een gids, een canopy tour doen, een nachtwandeling maken of de vulkaan Mocho-Choshuenco bezoeken. Alle activiteiten worden uitgevoerd onder begeleiding van ervaren, lokale gidsen, die soms geen of beperkt Engels spreken. In het vroege voorjaar is het ook mogelijk om naar het snowcentre te gaan om bijvoorbeeld te skiën of sneeuwschoenwandelen. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.