Informatiedagen

Donderdag 6 juli 2017

Infoavond Winterreizen Lapland, IJsland en Noorwegen

Locatie: in het Askja kantoor in Arnhem

Winterreizen, hier bij Askja zijn wij al volop bezig met het winterseizoen. En we zijn niet de enige die er vroeg bij zijn, 2018 wordt al door menig liefhebber van mooie winterse landschappen geboekt! IJsland, Lapland en Noorwegen zijn fantastische landen om juist in de winter te bezoeken. Al is het alleen al om het magische noorderlicht te spotten. Maar er is zoveel meer. Nieuwsgierig geworden? Kom naar onze infoavond en maak kennis met onze enthousiaste reisexperts en natuurlijk met onze bijzondere winterreizen. U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, gelegen aan het prachtige Sonsbeekpark.

Wat kunt u verwachten op onze Infoavond Winterreizen?

* Boeiende presentaties over winters Lapland, IJsland en Noorwegen
* Met verhalen en video’s vanuit de eigen reiservaring van onze bevlogen reisexperts
* Praktische tips
* Gelegenheid tot het stellen van specifieke vragen
* Onze nieuwe winterbrochure 2017/2018

Deze reispresentaties kunt u gratis bijwonen. Koffie, thee en versnaperingen staan voor u klaar. Wél verzoeken wij u om vooraf in te schrijven. Na de presentatie interesse in een persoonlijk reisvoorstel? Al onze reisexperts zijn aanwezig en er is ruim de tijd om specifieke vragen te stellen. Een afspraak maken om telefonisch, op kantoor of bij u thuis uw wensen te bespreken kan ook.

Waar is het?
Izaak Evertslaan 1
6814 JH Arnhem
Ons kantoor ligt op circa 10-15 minuten loopafstand van het Centraal Station. In de buurt zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Het programma van deze avond:
19.00 uur Ontvangst
19.15 uur Winters Noorwegen en Scheepsreis Noorderlicht
19.45 uur IJsland in de winter
20.15 uur Pauze
20.30 uur Lapland
21.15 uur Napraten en borrel

Maak er een avondje uit van!
Geniet van een diner of borrel bij Brasserie Zypendaal. Als bezoeker van deze infoavond ontvangt u 15% korting op uw totaalrekening (vooraf reserveren en de bevestigingsmail tonen via smartphone of print is essentieel).

Aanmelden