Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Nieuw-Zeeland
Visum Nieuw-Zeeland

Terug
Kies een pagina:

Bij aankomst moet je een ‘arrival card’ invullen. Deze krijg je al in het vliegtuig. Na inlevering van deze kaart bij de immigratiedienst krijg je een bezoekersvergunning. Daarmee mag je maximaal 3 maanden in Nieuw-Zeeland blijven. Voor een langer verblijf (maar dus niet voor een korte rondreis Nieuw-Zeeland) heb je een visum nodig.

Paspoort en retourticket nodig

Reizigers uit Nederland en België hebben een geldig paspoort en een geldig retourticket nodig. Als je via het westen (de Verenigde Staten) vliegt, moet je paspoort nog drie maanden na de datum van de terugreis geldig zijn. Als je via het oosten (Azië) vliegt, dan is een paspoort nodig dat nog zes maanden na terugkomst in Nederland geldig is. Bij een verblijf tot drie maanden is geen visum vereist.

Internationaal rijbewijs en invoer van goederen

Voor de huur van een auto of camper is een internationaal rijbewijs verplicht. Nieuw-Zeeland heeft (omdat het een geïsoleerd land is) scherpe invoerbepalingen voor levensmiddelen en goederen die schadelijk kunnen zijn voor de landbouw, planten en dieren ter plekke. In het vliegtuig krijg je een formulier met quarantainemaatregelen. Dit formulier moet je heel zorgvuldig invullen. Bij de douane zal je bagage steekproefsgewijs gecheckt worden. Neem dus geen etenswaren mee en zorg ook dat je schoenen schoon zijn!  Modder onder de zool kan al een flinke boete opleveren. Ook is het verboden om scherpe voorwerpen zoals een schaartje, nagelsetje of zakmes in je handbagage mee te nemen.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.