Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Nieuw-Zeeland
Bereikbaarheid

Terug
Kies een pagina:

Afhankelijk van je abonnement en toestel is het goed mogelijk om met je mobiele telefoon met een Nederlands nummer te bellen of gebeld te worden. Dat is handig, maar tijdens je rondreis Nieuw-Zeeland binnenlands bellen en naar Nederland en zelf gebeld worden is wel duur. Informeer voor vertrek bij je provider of je toestel en abonnement hiervoor geschikt zijn, want over het algemeen heb je sowieso vaak een 3-bandstelefoon nodig. Pre-paid telefoons werken meestal niet in Nieuw-Zeeland.Wil je voordeliger bellen binnen Nieuw-Zeeland, dan kun je het beste je eigen mobiele telefoon meenemen en ter plekke een Nieuw-Zeelandse simkaart kopen. Deze zijn te koop bij telefoonwinkels in de grote steden en op sommige luchthavens. Let op: je telefoon moet dan wel simlockvrij zijn, anders kun je hem nog niet gebruiken. Bellen naar familie in Nederland blijft toch het voordeligst met een telefoonkaart die je bij de supermarkt, drogisterij of ‘Tourist Information’ kunt kopen. Voor een kaart van NZ$ 5,- kun je soms toch al snel tot twee uur bellen (afhankelijk van of je belt naar een vast of mobiel nummer en of je belt vanuit een grote stad of niet).

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.