Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Antarctica
Praktische informatie

Terug
Kies een pagina:

Hieronder hebben we wat praktische informatie over Antarctica voor je bij elkaar gezet.

Taal

Op de meeste expeditiecruises naar Antarctica is de voertaal Engels, maar er zijn ook enkele reizen waarbij Duits de voertaal is. Als dat zo is, word je daarvan van tevoren op de hoogte gebracht.

Telefoneren en tijdverschil

In geval van nood zijn de schepen bereikbaar via de noodnummers die je ontvangt bij de reisbescheiden. Telefoneren is zeker niet goedkoop, dus we adviseren je dit ook echt alleen in geval van nood te doen. Ook het versturen van e-mail is prijzig. Stuur in ieder geval geen bijlagen mee bij je e-mail, want dit kan problemen geven met het ontvangen van de e-mail aan boord.

Het tijdsverschil met Argentinië varieert van 3 tot 5 uur vroeger, afhankelijk van daylight saving time en winter- en zomertijd. Gedetailleerde informatie vind je op  www.timeanddate.com/worldclock en http://www.worldtimezone.com/wtz017.php

Valuta

Tijdens een reis naar Antarctica heb je alleen wat geld nodig voor enkele uitgaven aan wal en consumpties aan boord. De drankjes die je aan boord drinkt, reken je aan het einde van de reis contant af in euro’s, Amerikaanse dollars of Argentijnse peso’s. 
In Ushuaia betaal je met USD of Agentijnse peso. Er zijn geldautomaten aanwezig, maar je kunt (afhankelijk van de bank) maar een bedrag van maximaal 500 Argentijnse pesos per dag pinnen. 

Voltage

Het voltage aan boord hangt af van de herkomst van het schip. Tip: neem een wereldstekker mee.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.