Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Antarctica
Het vergeten continent

Terug
Kies een pagina:

Antarctica is koud, mysterieus en machtig mooi. Tijdens een reis naar dit witte continent kom je terecht in een unieke omgeving vol indrukwekkende ijsbergen, gletsjers en besneeuwde bergketens. 

Ontdek Antarctica - een paradijs voor elke natuurfotograaf! Elk jaar verzamelen zich in de voedselrijke wateren langs de kust enorme hoeveelheden pinguïns, walvissen, zeehonden en zeevogels. Dit is een van de vele aspecten die een reis naar Antarctica uniek maken.

De toekomst van Antarctica is van cruciaal belang voor ons klimaat en het natuurlijke evenwicht van de wereld waarin we leven. Op alle reizen die wij aanbieden wordt hier veel aandacht aan besteed. Alle schepen moeten voldoen aan strenge milieueisen en bij landingen moeten we ons aan een aantal belangrijke regels ter bescherming van de natuur houden. Antarctica is uniek en ongerept en dat moet zo blijven!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.