Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Glacier Skywalk & Ice Explorer Athabasca Glacier

  • • Combinatie van gletsjertocht en wandeling
Duur 3 Uur

Soort Excursies

Prijs (vanaf) € 85

Een van de nieuwste en spectaculairste ervaringen langs de Icefields Parkway is de wandeling naar en over het glazen platform van de Glacier Skywalk, dat tot 30 meter uitsteekt boven de 277 meter hoge Sunwapta Canyon! Dat, samen met de tocht per Ice Explorer over de Athabasca Glacier, geeft je een overweldigende indruk van de Canadese Rocky Mountains.

Vanuit het Columbia Icefield Discovery Centre vertrek je voor een 90 minuten durende tocht per Ice Explorer over de Athabasca-gletsjer, een van de acht gletsjers die hun oorsprong vinden in het Columbia Icefield. Na afloop van de tocht brengt een shuttlebus je 6,5 kilometer verderop naar het begin van de 500 meter lange Discovery Trail. Geniet van dit voor iedereen toegankelijke wandelpad langs de bergwand, waarbij je onder andere watervallen, wilde dieren en fossiele resten in de rotsen kunt zien. Bij de zogenaamde 'interpretive stations' krijg je uitleg over hoe de Skywalk is gebouwd, de invloed van water op het landschap van Jasper National Park en welke dieren en planten er zoal in het park leven. Hoogtepunt van deze wandeling is het platform met een glazen bodem en een indrukwekkende constructie van staal en hout, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de door gletsjers gevormde valleien en met sneeuw bedekte bergtoppen.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om de aanvraag af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.