Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

West-Canada
Steden West-Canada

Terug
Kies een pagina:

Vancouver wordt wel de 'parel van het westen' genoemd. De stad heeft een unieke ligging met aan de ene kant de Strait of Georgia en aan de andere kant de Coastal Mountains.

Vancouver

De bergen en de warme zeestroming zorgen voor een mild klimaat tijdens je rondreis. In de winter vriest het er nauwelijks en 's zomers is het vaak bewolkt en regent het regelmatig. Een van de opvallendste gebouwen in Vancouver is de Canada Place, die gebouwd werd ter gelegenheid van de Expo-wereldtentoonstelling in 1986. In het centrum van de stad kun je oude wijken zoals Gastown en Chinatown bezichtigen. Om weer even tot rust te komen, is een bezoekje aan Stanley Park met zijn totempalen zeker de moeite waard. Het park heeft ook een groot aquarium met meer dan 8.000 vissen en zeezoogdieren.

Victoria

Victoria is de hoofdstad van de provincie British Columbia. Door de relaxte sfeer en het milde klimaat is de stad erg geliefd bij toeristen. Aan de prachtige Inner Harbour is het altijd gezellig druk en je kunt er veel grote en kleine boten zien vertrekken. Aan de overkant van de haven zijn de Parliament Buildings en het mooie Empress Hotel te zien. In het centrum van de stad kun je in de winkelstraten veel Victoriaanse gebouwen bewonderen.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.