Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

West-Canada
Ruimte, stilte, wildlife en een prachtige natuur

Terug
Kies een pagina:

West-Canada zit vol met overweldigende natuur. In één reis kun je kennismaken met de besneeuwde toppen van de Rocky Mountains, de azuurblauwe meren aan de Icefields Parkway, snelstromende rivieren, gletsjers, dorre prairies, woestijnlandschap en de spectaculaire kustlijn aan de Westkust.

Overal kun je zomaar wild tegenkomen. Ga op zoek naar orka's en dolfijnen en geniet van het onverwachte moment waarop je zwarte beren, grizzlyberen, herten, elanden, berggeiten, visarenden, marmotten of gewoon leuke eekhoorns ziet. Eén ding is zeker: West-Canada is dé natuurbestemming bij uitstek. De schitterende natuur in combinatie met de gastvrije bevolking maakt je reis naar Canada onvergetelijk! Breid je rondreis in Canada uit met een orka- of walvisexcursie of observeer onder professionele begeleiding grizzlyberen in hun natuurlijke leefomgeving. Dit alles kun je combineren met een bezoek aan kosmopolitische steden zoals Vancouver. Canada is het land van onbegrensde mogelijkheden: als je er eenmaal bent geweest, wil je er zeker nog eens terugkomen.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.