Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

West-Canada
Ruimte, wildlife en prachtige natuurschoon

Terug
Kies een pagina:

Een rondreis West-Canada betekent een overvloed aan overweldigende natuur. Maak kennis met de Rocky Mountains, azuurblauwe meren aan de Icefields Parkway, snelstromende rivieren, gletsjers en prairies. Zelfs een woestijnlandschap en een spectaculaire kustlijn kom je tegen tijdens een rondreis Canada.

Askja organiseert al jaren met veel plezier reizen naar Canada. West-Canada kent vele hoogtepunten en verschillende manieren van reizen. Daarom helpen we je graag bij het maken van een keuze voor de juiste rondreis en route. Bij onze individuele reizen verblijf je op de meeste plekken twee nachten. Zo hoef je niet iedere dag te reizen, maar kun je ook een volle dag genieten van de prachtige omgeving. Het is goed om te weten dat je al onze reizen op maat kunt aanpassen. Of het nu een reis is waarbij je verblijft in hotels, in sfeervolle bed & breakfasts of in luxueuze en kleinschalige inns en lodges, we maken graag van elke reis jouw droomreis. 

Het zuiden en zuidwesten van Canada hebben door de invloed van de Stille Oceaan een gematigd klimaat. In Vancouver ligt de gemiddelde temperatuur in de zomermaanden rond de 20 °C. Langs de kust zijn de temperaturen mild en in de zomer zelfs warm. Op Vancouver Island heerst een mild zeeklimaat met een warm voorjaar in het zuiden, vochtige zomers in het westen en de meeste zonuren in het oosten van het eiland.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.