Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Argentinië en Chili

Taal

Terug

De voertaal in Chili en Argentinië is Spaans. In de toeristische gebieden kun je je goed redden met Engels, maar de plaatselijke bevolking kan meestal geen hele gesprekken voeren in het Engels.

De voertaal in Argentinië is Spaans. In de toeristische gebieden kun je je goed redden met Engels, maar de plaatselijke bevolking kan meestal geen hele gesprekken voeren in het Engels. In het Argentijnse Spaans zijn woorden terug te vinden van de oorspronkelijke stammen die hier leefden. Deze verschillen, net als bij ons, per streek. Zo kom je woorden tegen uit het Quechua, Mapuche, Guaraní en Toba. Sommige bewoners van het platteland gebruiken deze talen zelfs nog als voertaal. Het is wel aan te bevelen om voor vertrek enkele woorden Spaans te leren, omdat bijvoorbeeld taxichauffeurs en winkelbedienden meestal geen Engels spreken. 

De voertaal in Chili is Spaans. In de toeristische gebieden kun je je goed redden met Engels. Het is wel aan te bevelen om voor vertrek enkele woorden Spaans te leren, omdat bijvoorbeeld taxichauffeurs en winkelbedienden meestal geen Engels spreken. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe