Argentinië en Chili reizen

Het ruige zuiden

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Licancabur vulkaan, Atacama
 • Glaciar Perito Moreno, El Calafate, Argentinië

Chili en Argentinië hebben zo veel te bieden! Het zijn heel veelzijdige bestemmingen: van de droge uitgestrekte zoutvlaktes en zandduinen in de Atacamawoestijn, tot de gletsjers en fjorden in het koude Patagonië.  Lees verder...

Ontdek Chili en Argentinië! In het Merendistrict van Chili vormen vulkanen en prachtige diepblauwe meren een idyllisch landschap. Of bezoek het mystieke Paaseiland, dat is ontdekt door de Nederlander Jacob Roggeveen.

In het noorden van Chili ligt de Atacama: de droogste woestijn ter wereld. Dit landschap is een absolute must in je rondreis en vormt een enorm contrast met de ruige gletsjers van Torres del Paine.

Het is zeker aan te raden om een reis door Chili te combineren met Argentinië. Dans de tango in Buenos Aires, wandel op de Perito Moreno-gletsjer of maak een boottocht vanuit Ushuaia, de zuidelijkste stad ter wereld. Een vakantie in Chili en Argentinië is in alle opzichten uniek!

Askja Reizen

Als echte kenner van Chili en Argentinië hebben wij een ruim aanbod aan individuele rondreizen en groepsreizen naar Chili en Argentinië. Een vakantie in Chili en Argentinië is ook prima te combineren met een bezoek aan Antarctica dankzij onze spectaculaire cruises naar Antarctica!

Wil je zelf je reis samenstellen, een van onze rondreizen uitbreiden of veranderen, of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Laat je inspireren door een bestaande reis of leg ons je wensen voor. Onze Chili- en Argentinië-deskundigen maken graag een reisvoorstel voor je met een aanbieding voor jouw autoreis door Chili en Argentinië. Ze hebben Chili en Argentinië zelf bezocht en kunnen je optimaal adviseren bij de keuze van jouw ideale vakantie in Chili en Argentinië!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Argentinië en Chili
Léonie van Rossem Reisexpert

Argentinië is een land van uitersten. Indrukwekkende watervallen en eindeloze zoutvlaktes in het noorden tot de imponerende gletsjers in het zuiden. De variatie maakt het zo’n bijzondere bestemming.

Reviews - gemiddelde score voor Argentinië en Chili: 8.1/10 - Lees meer reviews »

  • Argentinië en Chili
   Review van 10 maart 2017
   SCORE: 5/5

   "combinatie van de Stad Buenos Aires en de overweldigend mooie natuur op diverse plekken in het grote Argentinië is top"

  • Argentinië en Chili
   Review van 2 maart 2017
   SCORE: 4/5

   "Prachtige reis in mooi maar prijzig land. mogelijk ook een restaurant keuze aangeven in een paar prijsklassen. geld wisselen is niet altijd eenvoudig en tijdrovend....

  • Argentinië en Chili
   Review van 28 februari 2017
   SCORE: 4/5

   "In Argentinie was het net wat minder verzorgd dan in Chille met ondanks dat een prachtig land en een prachtige reis. "

  • Argentinië en Chili
   Review van 2 december 2016
   SCORE: 4/5

   "De locatie van hotel Babel uitstekend. Fietstocht met gids was leuke ervaring. De accomodaties in Argentinië vielen tegen, helaas geen B&B's, maar in Chili weer...

  • Argentinië en Chili
   Review van 30 maart 2016
   SCORE: 4/5

   "De carretera austral is prachtig. De goede auto is wel cruciaal. Ga in geen geval akkoord met een Toyota RAV 4. En neem een Lonely Planet mee voor de broodnodige...

  • Argentinië en Chili
   Review van 2 maart 2016
   SCORE: 4/5

   "Vrijwel alles is volgens verwachting, of zelfs boven verwachting verlopen. "

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Perito Moreno
Impression
Employee
Beklim de Villarica vulkaan
Impression
Employee
De magie van de Atacama
Impression
Employee
Laguna de los Tres
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.