Argentinië en Chili reizen

Het ruige zuiden

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Licancabur vulkaan, Atacama
 • Glaciar Perito Moreno, El Calafate, Argentinië

Chili en Argentinië hebben zoveel te bieden: van de droge uitgestrekte zoutvlaktes en zandduinen in de Atacama woestijn, tot de gletsjers en fjorden in het koude Patagonië. Afwisseling alom! Lees verder...

Ontdek Chili en Argentinië! In het merendistrict van Chili vormen vulkanen en prachtige diepblauwe meren een idyllisch landschap. Of bezoek het mystieke Paaseiland, ontdekt door de Nederlander Jacob Roggeveen.

In het noorden van Chili ligt de Atacama, de droogste woestijn ter wereld. Een absolute must in uw rondreis en een groot contrast met de ruige gletsjers van Torres del Paine.

Combineer een reis door Chili met Argentinië. Dans de tango in Buenos Aires , wandel op de Perito Moreno gletsjer of maak een boottocht vanuit Ushuaia, de meest zuidelijke stad ter wereld. Een vakantie in Chili en Argentinië is in alle opzichten uniek!

Askja Reizen

Als echte Chili en Argentinië kenner hebben wij een groot aanbod individuele rondreizen en groepsreizen naar Chili en Argentinië. Een vakantie in Chili en Argentinië is ook prima te combineren met een bezoek aan Antarctica. Breid uw Chili en Argentinië reis uit met een spectaculaire cruise naar Antarctica!

Wilt u zelf uw reis samenstellen, een van onze rondreizen uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie in uw reis opnemen? Laat u inspireren door een bestaande reis of leg ons uw wensen voor

Een van onze Chili en Argentinië kenners maakt graag een reisvoorstel voor u met een aanbieding voor uw autoreis door Chili en Argentinië. Zij hebben Chili en Argentinië bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale vakantie in Chili en Argentinië!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Argentinië en Chili
Iris Mijnsbergen Reisexpert

Chili en Argentinië bieden enorm veel diversiteit qua natuur. Tijdens je vakantie reis je door de woestijn, over pampa's of langs vulkanen en gletsjers!

Reviews - gemiddelde score voor Argentinië en Chili: 8.1/10 - Lees meer reviews »

  • Argentinië en Chili
   Review van 10 maart 2017
   SCORE: 5/5

   "combinatie van de Stad Buenos Aires en de overweldigend mooie natuur op diverse plekken in het grote Argentinië is top"

  • Argentinië en Chili
   Review van 2 maart 2017
   SCORE: 4/5

   "Prachtige reis in mooi maar prijzig land. mogelijk ook een restaurant keuze aangeven in een paar prijsklassen. geld wisselen is niet altijd eenvoudig en tijdrovend....

  • Argentinië en Chili
   Review van 28 februari 2017
   SCORE: 4/5

   "In Argentinie was het net wat minder verzorgd dan in Chille met ondanks dat een prachtig land en een prachtige reis. "

  • Argentinië en Chili
   Review van 2 december 2016
   SCORE: 4/5

   "De locatie van hotel Babel uitstekend. Fietstocht met gids was leuke ervaring. De accomodaties in Argentinië vielen tegen, helaas geen B&B's, maar in Chili weer...

  • Argentinië en Chili
   Review van 30 maart 2016
   SCORE: 4/5

   "De carretera austral is prachtig. De goede auto is wel cruciaal. Ga in geen geval akkoord met een Toyota RAV 4. En neem een Lonely Planet mee voor de broodnodige...

  • Argentinië en Chili
   Review van 2 maart 2016
   SCORE: 4/5

   "Vrijwel alles is volgens verwachting, of zelfs boven verwachting verlopen. "

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Perito Moreno
Impression
Employee
Beklim de Villarica vulkaan
Impression
Employee
De magie van de Atacama
Impression
Employee
Laguna de los Tres
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.