Unieke vakantie naar Argentinië en Chili reizen

Het ruige zuiden

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Glaciar Perito Moreno, El Calafate, Argentinië
 • Licancabur vulkaan, Atacama

Chili en Argentinië hebben zo veel te bieden! Het zijn heel veelzijdige bestemmingen: van de droge uitgestrekte zoutvlaktes en zandduinen in de Atacamawoestijn, tot de gletsjers en fjorden in het koude Patagonië.  Lees verder...

Ontdek Chili en Argentinië! In het Merendistrict van Chili vormen vulkanen en prachtige diepblauwe meren een idyllisch landschap. Of bezoek het mystieke Paaseiland, dat is ontdekt door de Nederlander Jacob Roggeveen.

In het noorden van Chili ligt de Atacama: de droogste woestijn ter wereld. Dit landschap is een absolute must in je rondreis en vormt een enorm contrast met de ruige gletsjers van Torres del Paine.

Het is zeker aan te raden om een reis door Chili te combineren met Argentinië. Dans de tango in Buenos Aires, wandel op de Perito Moreno-gletsjer of maak een boottocht vanuit Ushuaia, de zuidelijkste stad ter wereld. Een vakantie in Chili en Argentinië is in alle opzichten uniek!

Askja Reizen

Als echte kenner van Chili en Argentinië hebben wij een ruim aanbod aan individuele rondreizen en groepsreizen naar Chili en Argentinië. Een vakantie in Chili en Argentinië is ook prima te combineren met een bezoek aan Antarctica dankzij onze spectaculaire cruises naar Antarctica!

Wil je zelf je reis samenstellen, een van onze rondreizen uitbreiden of veranderen, of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Laat je inspireren door een bestaande reis of leg ons je wensen voor. Onze Chili- en Argentinië-deskundigen maken graag een reisvoorstel voor je met een aanbieding voor jouw autoreis door Chili en Argentinië. Ze hebben Chili en Argentinië zelf bezocht en kunnen je optimaal adviseren bij de keuze van jouw ideale vakantie in Chili en Argentinië!

Op zoek naar meer reisinspiratie? Lees ons Argentinië blog of Chili blog!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Argentinië en Chili
Iris Mijnsbergen Reisexpert

De magie van de Atacama. Nergens ter wereld zijn de zonsondergangen zo spectaculair als in de Valle de la Luna in het noorden van Chili. Pure magie!

Reviews - gemiddelde score voor Argentinië en Chili: 8.5/10 - Lees meer reviews »

  • Argentinië en Chili (askja)
   Review van 25 augustus 2019
   SCORE: 5/5

   "Onze individuele rondreis door Chili verzorgd door Askja Reizen was top. Alles klopte: goede accommodaties; goede excursies met deskundige gidsen. Genoten van onze...

  • Argentinië en Chili (askja)
   Review van 23 januari 2019
   SCORE: 5/5

   "Het was een prachtige reis met veel afwisseling (cultuur, steden, natuur). De route leidt langs alle hoogtepunten van Chileens en Argentijns Patagonië. Wanneer...

  • Argentinië en Chili (askja)
   Review van 5 november 2018
   SCORE: 5/5

   "heb ik al verteld"

  • Argentinië en Chili (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 5/5

   "Onze reis is om nooit meer te vergeten ! "

  • Argentinië en Chili (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 3/5

   "Jammer, jammer, jammer. Doordat ons aangeraden werd om bus te nemen i.p.v. huurauto hebben we geen mooie foto van lama kunnen maken. En wij hebben een gevoel van...

  • Argentinië en Chili (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 4/5

   "De reis was prima georganiseerd."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Perito Moreno
Impression
Employee
De magie van de Atacama
Impression
Employee
Beklim de Villarica vulkaan
Impression
Employee
Laguna de los Tres
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wil je kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? Je bent van harte welkom bij de presentaties op ons kantoor in Arnhem. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis en de koffie staat voor je klaar. Wél verzoeken we je om je van tevoren in te schrijven.

zaterdag 26 okt.
Locatie: Antwerpen
Informatiedag Argentinië en Chili

Aanmelden

vrijdag 1 nov.
Locatie: Arnhem
Informatiedag Argentinië en Chili

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op je deurmat.