Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Argentinië en Chili

Het ruige zuiden

Terug

Chili en Argentinië hebben zo veel te bieden! Het zijn enorm afwisselende bestemmingen: van de droge, uitgestrekte zoutvlaktes en zandduinen in de Atacamawoestijn tot de gletsjers en fjorden in het koude Patagonië. 

Askja Reizen organiseert al jarenlang reizen naar Argentinië en Chili. En dat doen we met veel plezier. Het zijn twee zeer afwisselende bestemmingen: van de pampa en de altiplano in het noorden tot de gletsjers en vulkanen in Patagonië. Waar je ook naartoe gaat, een reis naar Argentinië en Chili staat altijd voor puur genieten! 

Een reis naar Argentinië en Chili kan het hele jaar door. De uitgestrektheid van deze landen zorgt wel voor een bijzonder klimaat. Bepaalde gebieden in het zuiden zijn maar een deel van het jaar goed te bezoeken. Het noorden is het hele jaar door goed te bezoeken. De beste reistijd per gebied verschilt dus heel erg.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Géén aanbetaling voor reizen naar Finland, Noorwegen, IJsland en Alaska en tot 31 dagen voor vertrek altijd gratis annuleren. Boek vóór 1 maart 2021.

Reizen bekijken Lees meer