Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw opgeslagen reizen

Trips

Patagonië
Reisdocumenten

Terug
Kies een pagina:

Reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit moeten voor een reis naar Argentinië in het bezit zijn van een geldig paspoort. Je kunt als toerist zonder visum naar Argentinië reizen voor een periode van maximaal 90 dagen. Voor Argentinië adviseren we een paspoort dat na thuiskomst nog 6 maanden geldig is.

Argentinië
Neem bij diefstal of verlies van paspoort of waardepapieren contact op met de politie via alarmnummer 101 (in grote steden soms 911), en met de ambassade.

Chili
Bij aankomst krijg je een toeristenvisum voor 90 dagen. Je paspoort moet bij vertrek nog minstens 6 maanden geldig zijn. Neem bij diefstal of verlies van paspoort of waardepapieren contact op met de politie (Carabineros de Chile) via het algemene alarmnummer 119, en met het consulaat of de ambassade.

Namen moeten op vliegtickets vermeld staan zoals ze ook in het paspoort staan. Geef bij het boeken voor de voornaam de eerste volledige voornaam op. We vragen je dit bij het ontvangen van je boekingsbevestiging nogmaals te controleren. Mocht je een verkeerde naam hebben doorgegeven, dan zijn de wijzigingskosten voor jouw rekening. Je reisbescheiden, zoals vliegticket(s) en vluchtschema, ontvang je ongeveer 10 dagen voor vertrek. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.