Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Chili Off the Map

  • • Mooie locaties in de natuur
  • • Río Puelo
  • • Conguillío National Park
Duur 11 Dagen

Soort Individuele reizen

Prijs (vanaf) € 2.465

Mooie lodges midden in de natuur

Dit is een korte reis door het zuidcentrale deel van Chili, waarbij je overnacht op bijzondere plekken midden in de natuur. Deze plekken worden door weinig andere toeristen bezocht en dat maakt deze reis net even anders dan andere reizen. Denk bijvoorbeeld aan een ecolodge bij Conguillío National Park en een prachtig gelegen accommodatie in de Río Puelo-vallei. Uiteraard is de reis naar wens verder uit te breiden met een bezoek aan bijvoorbeeld de Atacama-woestijn of Torres del Paine in Patagonië. 

Je begint de reis in Santiago, de hoofdstad van Chili. Vandaar vlieg je naar Temuco in het noordelijk deel van Patagonië. Het nabijgelegen Conguillío National Park met de Llaima-vulkaan is een van de mooiste natuurparken van Chili. In Petrohue verblijf je in een bijzonder hotel aan Lago Todos los Santos, midden in Vicente Perez Rosales National Park. Hier kun je heerlijk wandelen en de prachtige watervallen van Petrohue bezoeken. Je eindigt de reis in het schitterende gebied rondom Río Puelo. Daar laat je de huurauto achter en word je per boot vervoerd naar de geïsoleerde Mitico Puelo Lodge, waar je twee nachten midden in de natuur verblijft. Bij deze reis zijn diverse maaltijden en de huur van een auto met vierwielaandrijving inbegrepen. Dit is een ideale reis voor iedereen die graag bijzondere plekjes in Chili wil bezoeken. 

Verlengen? De volgende programma's sluiten prima aan op deze reis:
- De droogste woestijn ter wereld
- Van fjord tot oceaan op Chiloé 
- Afgelegen, mysterieus Paaseiland 

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - Aankomst in Santiago: Bij aankomst op de luchthaven van Santiago word je opgewacht door een Engelssprekende gids, die ons lokaal vertegenwoordigt, en word je naar jouw hotel gebracht. Deze groene stad aan de voet van het Andes gebergte is een heerlijke plek om rond te dwalen in de verschillende wijken. Bezoek één van de vele musea die de stad rijk is en wandel door de sjieke wijk Providencia met veel winkels, maar ook gezellige cafés en restaurantjes.
Dag 2 - Vlucht Santiago - Temuco, naar Malalcahuello-Nalca National Reserve: Vanmorgen vlieg je van Santiago naar Temuco. Na het ophalen van de huurauto rij je in ongeveer twee uur naar één van de meest onontdekte gebieden van Chili: de Araucania Andina. In de Chileense winter komen toeristen hier naartoe om te skiën, in de zomer is het met name een gebied waar liefhebbers van rust en natuur goed aan hun trekken komen.
Dag 3 - Vrije dag Malalcahuello-Nalcas reservaat: Bezoek vandaag het Malalcahuello-Nalcas reservaat. De natuur is hier nog volledig onaangetast en overal liggen vulkanen, eeuwenoude oerbossen en prachtige lagunes. Er zijn diverse wandelingen mogelijk van een paar uur tot een hele dag. Noordelijker vindt één van Chili's belangrijkste rivieren, de Bio Bio, haar oorsprong. Sluit de dag af in één van de vele thermaalbaden, gelegen midden in de natuur.
Dag 4 - Rit naar Melipeuco en Conguillio National Park: Vandaag vertrek je in zuidelijke richting naar één van de meest bijzondere natuurparken van Chili: het Conguillio National Park. Bij het internationale toerisme is dit park nog relatief onbekend, maar door Chilenen wordt het gekoesterd als een van meest spectaculaire plekken van hun land. Je verblijft in een eco-lodge middenin de natuur. Comfortabel en zonder mobiel bereik en wifi.
  • Conguillio National Park
  • Petrohue waterval en Osorno vulkaan
  • Santiago
  • Rio Puelo
Tessa Koops

Reisexpert

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben je helemaal óm en wil je meteen deze reis aanvragen? Gebruik dan onderstaande opties om jouw variant te selecteren en klik op 'Aanvragen'. Je kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben je toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met je op.

Maatwerk offerte 026 3529 390
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Overige info

Autohuur
In de prijs is een huurauto van Mitta inbegrepen. Alle categorieën zijn het genoemde autotype of vergelijkbaar. Kijk voor meer details op de website van Mitta.

Paspoortgegevens
In deze prijs is BTW korting van 21% voor de accommodaties verwerkt. Om voor deze reductie in aanmerking te komen, hebben wij direct bij reservering een kopie van uw paspoort nodig. Alleen paspoortgegevens zijn niet voldoende.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
• meet & greet en transfers in Santiago bij aankomst
• retourtransfer Santiago bij laatste nacht
• 10 overnachtingen in middenklasse accommodaties op 2-persoonskamers met eigen faciliteiten
• 4x ontbijt (in Santiago en Conguillio)
• 6x halfpension (in Malalcahuello, Petrohue en Rio Puelo)
• 9 dagen huurauto Mitta (Hertz) categorie G - 4WD inclusief ongelimiteerd aantal kilometers, twee bestuurders, drop off kosten Temuco - Puerto Montt (à USD196, luchthaventoeslag, schadeverzekering met CDW (Collision Damage Waiver) met eigen risico voor schade van USD975 + lokale belastingen, diefstalverzekering met eigen risico van USD1.430 + lokale belastingen
• 24-uurs ondersteuning door onze lokale agent
• Engelstalige lokale reisinformatie ter plaatse
• voor vertrek Nederlandstalig informatiepakket over Chili
• wegenkaart Chili/Argentinië
• CO2 compensatie reis

Niet inbegrepen:
• intercontinentale en binnenlandse vluchten (indicatie: € 1.175,- per persoon, inclusief intercontinentale vluchten met KLM en 2 binnenlandse vluchten met Sky Airline, op basis van beschikbaarheid in de voordeligste vluchtklasse.)
• overige transfers
• entreekosten nationale parken
• overige autohuur kosten zoals PAI (Personal Accident Insurance), GPS en brandstof
• cascoverzekering voor afkoop eigen risico huurauto
• reserveringskosten
• reis- en annuleringsverzekering

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om het aanvragen af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Optionele excursies

De volgende excursies passen prima in je reisprogramma en zijn optioneel bij te boeken.

  • Valparaiso, Viña del Mar en Casablanca vanuit Santiago

    1 dagen vanaf € 160

    Bekijken

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.