Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

17 September 2019 - Lapland

Waarom met Askja naar Lapland?

Terug
Portret Francien ten Hulscher
Francien ten Hulscher

Weet veel over: Australië, Nieuw-Zeeland, Schotland

Op vakantie naar Lapland, al jaren op je bucketlist en nu ga je dan echt kijken voor een reis naar deze winterse bestemming. Wij zijn al jarenlang specialist maar waarom moet je nou je reis via ons boeken? Wij vertellen het je.


1. Kleinschalige accommodaties in de wildernis

Wij houden niet van standaard en kiezen daarom voor accommodaties ver weg van de massa. Geen hotels met honderden kamers, maar kleinschalige verblijven met niets dan natuur om je heen.

2. Divers aanbod

Een romantisch verblijf voor twee, dat kan in onze adults-only hotels. Reis je met kinderen, dan hebben we zelfs accommodaties met twee slaapkamers. Je kan ook kiezen voor een goede prijs-kwaliteitverhouding of voor heerlijke luxe. Bovendien hebben we zowel huisjes als hotels. Voor ieder wat wils dus.

3. Meerdaagse huskysafari’s

Hét hoogtepunt van je reis naar Lapland. Tijdens een meerdaagse huskysafari overnacht je in een wildernishut midden in de natuur, ver weg van de bewoonde wereld. Soms zelfs zonder stromend water en elektriciteit. Een echte wildernisbeleving.

4. Accommodaties exclusief op de Nederlandse markt

Bij niemand te boeken, behalve bij Askja. Enkele voorbeelden zijn Herkko, Valkea en Himmerki Lodge.

5. Maatwerk

Geen gesleep met bouwstenen, maar een reis die helemaal aan jouw behoeften is aangepast. Een extra lange sneeuwscootertocht? Geen probleem. Die ene speciale excursie? Wij regelen het. Kortom: wij maken je reis zoals jij 'm voor ogen hebt. 

6.  Specialisten met grote kennis

Ieder jaar bezoeken onze reisexperts de accommodaties uit ons aanbod. We spreken dus uit eigen ervaring als we je advies geven. Ook de activiteiten testen we voor je uit. Zo weten we zeker dat we al je vragen kunnen beantwoorden.

Dus, waar wacht je nog op? Neem contact met ons op voor jouw Laplandreis.

Zonsop- en ondergangen, van zo'n uitzicht kom ik helemaal tot rust. Reizen heeft mij van een voorzichtig meisje, een vrouw gemaakt die haar grenzen verlegt. Letterlijk en figuurlijk! Een rondreis met de auto en willekeurig uitstappen op plekken die er tof uit zien, dat is het ultieme vakantiegevoel voor mij.

Weet veel over: Australië, Nieuw-Zeeland, Schotland

Uitgelichte reizen

Meer reisinspiratie

Bekijk alle

07 Nov 2018 - Lapland

Vier kerst of Oud & Nieuw in winters Lapland!

Beleef een extra bijzondere Kerst of Oud & Nieuw in wint Lees verder

18 Jan 2017 - Lapland

Lapland: Wakker worden in een sprookje

Langzaam word ik wakker en ik voel me een beetje gedesori&eu Lees verder

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.