Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Faeröer eilanden
Afgelegen eilanden

Terug
Kies een pagina:

De Faeröereilanden rijzen steil op uit zee. Kleine dorpen met gekleurde huizen liggen op de schaarse delen kust die glooiend naar de zee reiken. Vogels voelen zich hier prima thuis, net als schapen. Rust regeert!

Ontdek de Faeröereilanden! Het is fantastisch om de ongerepte natuur op deze groene eilanden te beleven. De Faeröer liggen midden in de Atlantische Oceaan, ergens halverwege Noorwegen en IJsland. Tijdens een vakantie op de Faeröer zie je het vele groen van de grassen en mossen die op de basaltbodem groeien. Bomen zijn er niet. Doordat de Warme Golfstroom langs de archipel stroomt, heerst hier een vrij mild klimaat, dat vergelijkbaar is met dat van IJsland. Dat betekent wisselvallig weer, waarbij zon, mist en regen elkaar snel afwisselen. De Faeröereilanden zijn ook prima te combineren met een rondreis IJsland: je reist dan met je eigen auto met de Smyril line naar de Faeröer en breidt je reis uit tot een rondreis Faeröereilanden en IJsland.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.