Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Praktische reisinformatie

Dwars door het hart van West-Canada

Terug

Reis op maat
Wij kunnen de reis op verzoek aanpassen naar jouw wensen. Graag nemen we de wensen met je door zodat we een offerte voor een reis op maat kunnen uitwerken. 

Vervoer

Vanuit Nederland of België vlieg je naar Calgary en terug vanuit Vancouver. Het vliegticket zit nog niet bij de reissom inbegrepen, hiervoor doen we je graag een voorstel. Je kunt kiezen uit vluchten met KLM die in de meeste gevallen een rechtstreekse verbinding heeft van Amsterdam naar Calgary en terug vanuit Vancouver. Ook bieden we vluchten aan van Air Canada, al dan niet gecombineerd met Lufthansa. Hierbij dien je 1 x over te stappen. Dit kan zijn in bijvoorbeeld Frankfurt, Zurich of Toronto. Deze vluchten kunnen voordeliger zijn dan de non-stop vluchten van KLM. 

Ferry door de Discovery Coast Passage
In deze reis is een ferrytocht door de Disocvery Coast Passage inbegrepen. Dit is een spectaculaire tocht langs fjorden en kleine eilandjes waarbij de kans groot is dat je onderweg ook orka's, dofijnen en walvissen zult zien! Je vaart van Bella Coola naar Port Hardy en deze overtocht duurt in de meeste gevallen 10 uur, het schip vertrekt 's morgens om 07.30 en arriveert om 17.30 uur. De ferry vaart om de 2 á 3 dagen. Inschepen is minimaal 2 uur voor vertrek! Wanneer je niet op tijd aanwezig bent vervalt je reservering. Aan boord zijn faciliteiten zoals diverse restaurants. 

BC Ferries naar Vancouver Island
De overtocht van Vancouver Island naar het vaste land van British Columbia is bij de reissom inbegrepen. Je vaart vanuit Nanaimo naar Horseshoe Bay.

Autohuur
Na aankomst op de luchthaven haal je je huurauto op en deze lever je weer in op de luchthaven van Vancouver. In de prijs is een huurauto van Hertz inbegrepen. Wij raden je aan om een 4WD auto te kiezen in verband met het graveldeel op en nabij de Bella Coola Highway, dit is echter niet verplicht. Alle categorieën zijn het genoemde autotype of vergelijkbaar. Kijk voor meer details op de website van Hertz. One-way autohuur tussen Calgary en Vancouver is met grote wagens niet altijd beschikbaar. Daarom gaan we eerst na of de auto van uw keuze beschikbaar is voordat we de reis aanvragen.

Tijdverschil

Het is in Vancouver 9 uur vroeger en in Calgary 8 uur vroeger dan bij ons.

Maaltijden
Bij de meeste accommodaties is geen ontbijt inbegrepen hoewel ze wel beschikken over een restaurant. 

Accommodatie
De reis is gebaseerd op verblijf in lodges, hotels en inn's. In alle kamers zijn handdoeken aanwezig. Houd er rekening mee dat er niet in elke accommodatie een lift is.Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.