Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 4 Dagen

Watergeweld in Iguazú

Terug Bekijk samenvatting

Over een lengte van drie kilometer strekken tweehonderdvijfzeventig watervallen zich uit. Dit indrukwekkende schouwspel bevindt zich op de grens van Argentinië en Brazilië, midden in de jungle. Iguazú is een must-see en de ideale afsluiter van je reis door Argentinië. De watervallen liggen in twee nationale parken en hebben een hoogteverschil van wel tachtig meter. Je kunt de watervallen bekijken vanaf de Argentijnse en de Braziliaanse kant en zelfs met een bootje tot aan de basis van de watervallen varen. Spektakel en een nat pak gegarandeerd! En vergeet niet je paspoort mee te nemen.

Dag 1

Accommodatie: Jardin de Iguazú 3* / Aldea de la Selva 4* / Meliá Iguazú 5% - Standard Room (LO)

Aankomst Iguazú en transfer naar accommodatie

Op de luchthaven van Iguazú word je opgewacht en naar het hotel gebracht. Je verblijft de aankomende nachten in een accommodatie aan de rand van het centrum van Puerto Iguazú. Nadat je terugkomt van een bezoek aan de Iguazú watervallen is dit hotel een heerlijke plek om nog even in de tropische tuin en bij het zwembad neer te strijken.

Dag 2

Accommodatie: Jardin de Iguazú 3* / Aldea de la Selva 4* / Meliá Iguazú 5% - Standard Room (LO)

Excursie naar Braziliaanse zijde watervallen

De watervallen van Iguazú zijn een indrukwekkend schouwspel, die uit ruim 275 watervallen bestaat over een lengte van meer dan drie kilometer. De watervallen liggen op de grens van Argentinië en Brazilië in twee nationale parken. Vanaf de Braziliaanse zijde heb je het beste panorama. Wij adviseren je dit vanuit Argentinië wel georganiseerd te doen in verband met het oversteken van de grens. Aan de Argentijnse zijde kun je over en onder de watervallen lopen, er zijn kilometers aan loopbruggen en wandelpaden. Een aanrader is de tocht per zodiak naar de bodem van de watervallen: pret en een nat pak zijn gegarandeerd!

Dag 3

Accommodatie: Jardin de Iguazú 3* / Aldea de la Selva 4* / Meliá Iguazú 5% - Standard Room (LO)

Dagexcursie naar Argentijnse zijde watervallen

Een tweede vrije dag om de watervallen te gaan bekijken. Als je het ons vraagt zouden wij de eerste dag naar de Braziliaanse zijde van de watervallen gaan en vandaag dag naar de Argentijnse zijde, omdat deze kant het meest indrukwekkend is. 

Vandaag bezoek je de Argentijnse zijde van de Iguazu watervallen. Met een treintje word je naar El Giganta del Diabolo vervoert, de Duivelskeel. De rest van de dag is er voldoende tijd om te wandelen over eindzeloze wandelpaden, dwars door de jungle, waar vlinders rondfladderen en vogels en reptielen zich met enige regelmaat laten zien.

Dag 4

Transfer naar luchthaven en vertrek uit Iguazú

Na het ontbijt word je naar de luchthaven gebracht.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.