Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Watergeweld in Iguazú

  • • Optioneel uit te breiden met Yacutinga Jungle Lodge
  • • Braziliaanse en Argentijnse zijde
  • • De mooiste watervallen ter wereld
Duur 4 Dagen

Soort Korte rondreizen

De mooiste watervallen ter wereld, optioneel met verblijf jungle lodge

Over een lengte van drie kilometer strekken tweehonderdvijfzeventig watervallen zich uit. Dit indrukwekkende schouwspel bevindt zich op de grens van Argentinië en Brazilië, midden in de jungle. Iguazú is een must-see en de ideale afsluiter van je reis door Argentinië. De watervallen liggen in twee nationale parken en hebben een hoogteverschil van wel tachtig meter. Je kunt de watervallen bekijken vanaf de Argentijnse en de Braziliaanse kant en zelfs met een bootje tot aan de basis van de watervallen varen. Spektakel en een nat pak gegarandeerd! En vergeet niet je paspoort mee te nemen.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - Aankomst Iguazú en transfer naar accommodatie: Op de luchthaven van Iguazú word je opgewacht en naar het hotel gebracht. Je verblijft de aankomende nachten in een accommodatie aan de rand van het centrum van Puerto Iguazú. Nadat je terugkomt van een bezoek aan de Iguazú watervallen is dit hotel een heerlijke plek om nog even in de tropische tuin en bij het zwembad neer te strijken.
Dag 2 - Excursie naar Braziliaanse zijde watervallen: De watervallen van Iguazú zijn een indrukwekkend schouwspel, die uit ruim 275 watervallen bestaat over een lengte van meer dan drie kilometer. De watervallen liggen op de grens van Argentinië en Brazilië in twee nationale parken. Vanaf de Braziliaanse zijde heb je het beste panorama. Wij adviseren je dit vanuit Argentinië wel georganiseerd te doen in verband met het oversteken van de grens. Aan de Argentijnse zijde kun je over en onder de watervallen lopen, er zijn kilometers aan loopbruggen en wandelpaden. Een aanrader is de tocht per zodiak naar de bodem van de watervallen: pret en een nat pak zijn gegarandeerd!
Dag 3 - Dagexcursie naar Argentijnse zijde watervallen: Een tweede vrije dag om de watervallen te gaan bekijken. Als je het ons vraagt zouden wij de eerste dag naar de Braziliaanse zijde van de watervallen gaan en vandaag dag naar de Argentijnse zijde, omdat deze kant het meest indrukwekkend is.  Vandaag bezoek je de Argentijnse zijde van de Iguazu watervallen. Met een treintje word je naar El Giganta del Diabolo vervoert, de Duivelskeel. De rest van de dag is er voldoende tijd om te wandelen over eindzeloze wandelpaden, dwars door de jungle, waar vlinders rondfladderen en vogels en reptielen zich met enige regelmaat laten zien.
Dag 4 - Transfer naar luchthaven en vertrek uit Iguazú: Na het ontbijt word je naar de luchthaven gebracht.
Tessa Koops

Reisexpert

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben je helemaal óm en wil je meteen deze reis aanvragen? Gebruik dan onderstaande opties om jouw variant te selecteren en klik op 'Aanvragen'. Je kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben je toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met je op.

Maatwerk offerte 026 3529 390
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
• transfer luchthaven - accommodatie en v.v. (bij de 5* optie zijn de transfers privé)
• 3 nachten in gekozen hotel in 2-persoonskamer inclusief ontbijt
• dagexcursie naar de Argentijnse zijde van de watervallen
• halve dagexcursie naar de Braziliaanse zijde van de watervallen
• entreegelden nationale parken

Niet inbegrepen:
• overige maaltijden
• fooien

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om het aanvragen af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.