Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 4 Dagen

Wildlife van Peninsula Valdés

Terug Bekijk samenvatting

Het schiereiland Valdés staat bekend om de rijke fauna. Met name walvissen en zeeleeuwen gebruiken dit gebied als kraamkamer. Zeeleeuwen, dolfijnen en vogels zijn er het hele jaar door. Walvissen zijn er meestal van juni tot en met begin december, pinguïns vanaf september tot en met maart.

Dag 1

Aankomst Trelew en transfer naar Puerto Madryn

Bij aankomst op de luchthaven van Trelew word je opgewacht en naar Puerto Madryn gebracht. De rit zal ongeveer een uurtje in beslag nemen.

Dag 2

Excursie naar Peninsula Valdés en walvisexcursie

Je maakt een tour van ongeveer 400 kilometer over het schiereiland. Vanuit Puerto Piramides maak je een walvisexcursie. Na deze excursie zetten we koers richting Punta Delgada voor de lunch (niet inbegrepen) en voor een bezoek aan de zeeolifanten. In de middag bezoek je Punta Cantor en Caleta Valdes.

Dag 3

Pinguins bij Punta Tombo

Wederom tijd voor een hoogtepunt, namelijk een dagexcursie naar Punta Tombo. Dit reservaat ligt op ongeveer twee uur rijden ten zuiden van Puerto Madryn en voert je over de Patagonische pampa. Er wordt een wandeling gemaakt tussen de pinguïns en op de terugweg worden Gaiman en Trelew bezocht. 

Dag 4

Vertrek uit Trelew

Een transfer van Puerto Madryn naar Trelew brengt je weer terug naar de luchthaven, waarmee dit programma ten einde is gekomen.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer