Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Wildlife van Peninsula Valdés

  • • Verblijf op het schiereiland
  • • Pinguïns bij Punta Tombo
  • • Walvissen en zeeolifanten op Valdes
Duur 4 Dagen

Soort Korte rondreizen

Walvissen, zeeolifanten en pinguïns

Het schiereiland Valdés staat bekend om de rijke fauna. Met name walvissen en zeeleeuwen gebruiken dit gebied als kraamkamer. Zeeleeuwen, dolfijnen en vogels zijn er het hele jaar door. Walvissen zijn er meestal van juni tot en met begin december, pinguïns vanaf september tot en met maart.

Kies voor een bezoek aan het schiereiland Valdés als je optimaal wilt genieten van de rijke plaatselijke fauna. Hoogtepunt is altijd weer de walvisexcursie per grote zodiak. Bultruggen zijn de meest gespotte walvissen, maar ook zuidkapers (southern right whales) komen hier veel voor. Op het land leven daarnaast guanaco’s, mara’s en nandu’s. Maar ook een bezoek aan de pinguïns bij Punta Tombo is inbegrepen. Optioneel kun je verblijven op een traditionele estancia. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - Aankomst Trelew en transfer naar Puerto Madryn: Bij aankomst op de luchthaven van Trelew word je opgewacht en naar Puerto Madryn gebracht. De rit zal ongeveer een uurtje in beslag nemen.
Dag 2 - Excursie naar Peninsula Valdés en walvisexcursie: Je maakt een tour van ongeveer 400 kilometer over het schiereiland. Vanuit Puerto Piramides maak je een walvisexcursie. Na deze excursie zetten we koers richting Punta Delgada voor de lunch (niet inbegrepen) en voor een bezoek aan de zeeolifanten. In de middag bezoek je Punta Cantor en Caleta Valdes.
Dag 3 - Pinguins bij Punta Tombo: Wederom tijd voor een hoogtepunt, namelijk een dagexcursie naar Punta Tombo. Dit reservaat ligt op ongeveer twee uur rijden ten zuiden van Puerto Madryn en voert je over de Patagonische pampa. Er wordt een wandeling gemaakt tussen de pinguïns en op de terugweg worden Gaiman en Trelew bezocht. 
Dag 4 - Vertrek uit Trelew: Een transfer van Puerto Madryn naar Trelew brengt je weer terug naar de luchthaven, waarmee dit programma ten einde is gekomen.
Daniëlle Meijer

Reisexpert

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben je helemaal óm en wil je meteen deze reis aanvragen? Gebruik dan onderstaande opties om jouw variant te selecteren en klik op 'Aanvragen'. Je kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben je toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met je op.

Maatwerk offerte 026 3529 390
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
• transfer luchthaven Trelew – accommodatie in Puerto Madryn en v.v.
• 3 nachten accommodatie inclusief ontbijt
• excursie Peninsula Valdez
• walvisexcursie
• excursie Punta Tombo

Niet inbegrepen:
• overige maaltijden
• fooien
• vluchten naar/van Trelew
• entreekosten nationale parken

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om het aanvragen af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.