Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Praktische reisinformatie

Country Inns in Maritiem Canada

Terug

Reis op maat aanpassen
Wij kunnen de reis op verzoek aanpassen naar jouw wensen. Graag nemen we je wensen met je door zodat we je een offerte voor een reis op maat kunnen sturen.

Vervoer

Vanuit Nederland of België vlieg je naar Halifax en v.v.. Het vliegticket zit nog niet bij de reissom inbegrepen. Hiervoor doen we je graag een voorstel. Je kunt kiezen uit vluchten met Air Canada of met KLM gecombineerd met Westjet In alle gevallen moet je een keer overstappen in Toronto of Montreal. Na aankomst op de luchthaven van Halifax haal je je huurauto op en deze lever je weer in aan het einde van de reis.

Autohuur
In de prijs is een huurauto van Avis inbegrepen. Alle categorieën zijn het genoemde autotype of vergelijkbaar. Kijk hier voor meer details op de website van Avis.

Tijdverschil

Het is in de provincie Nova Scotia 5 uur vroeger dan bij ons.

Maaltijden
Bij de enkele accommodaties is ontbijt inbegrepen (LO), dit wordt per accommodatie aangegeven.

Accommodatie
De reis is zoveel mogelijk gebaseerd op een verblijf authentieke Inn's en Bed & Breakfasts. Door de covid periode hebben echter veel kleine Inns hun deuren moeten sluiten. Mocht er geen beschikbaarheid zijn in kleine accommodaties zullen we een andere accommodatie aan u voorstellen.

In alle kamers zijn handdoeken aanwezig. Hou er rekening mee dat er niet in elke accommodatie een lift is.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.