Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 3 Dagen

Absolute Erongo vanuit Usakos

Terug Bekijk samenvatting

Dit driedaagse avontuur neemt je mee naar de rotsformaties van de Erongo Mountains en omvat een overnachting in een comfortabele lodge en een romantische nacht in de Afrikaanse bush in Etemba Wilderness Camp (exclusief voor gasten van de Hohenstein Lodge). Na vele jaren verborgen te zijn geweest, is het mythische Etemba met zijn oude rotstekeningen nu toegankelijk voor avontuurlijke reizigers.

Dag 1

Accommodatie: Hohenstein Lodge (HP)

Hohenstein Lodge

Om uiterlijk 14:00 uur word je verwelkomd op het panoramaterras van de Hohenstein Lodge, aan de voet van de hoogste berg in het Erongo-massief. Onder begeleiding van een ervaren gids ga je op middagexcursie naar het "Boulder Forest", dat wordt gekenmerkt door spectaculaire rotsformaties en een rijke vegetatie. Op de steile berghellingen worden halfedelstenen als aquamarijn gevonden. Je krijgt een kijkje in het werk en leven van de mijnwerkers, die hier hopen op een grote vondst. Op de terugweg word je getrakteerd op een spectaculair uitzicht op de ondergaande zon achter de majestueuze Spitzkoppe-berg. Een rit van twintig minuten brengt je terug naar de lodge, waar een 3-gangendiner op je wacht.

Dag 2

Accommodatie: Etemba Wilderness Camp (HP)

Etemba Wilderness Camp

Na een heerlijk ontbijt reis je op eigen gelegenheid naar Etemba. De route voert langs de Erongo Mountain over een van de mooiste trajecten van het land. Tussen de toppen van de Erongo Mountain Range en de rivierbedding van de Omaruru is een spectaculair landschap ontstaan. Op een historische ontmoetingsplaats van de Bosjesmannen ligt nu het nieuwe Etemba Wilderness Camp. Na een korte koffiestop begin je aan een wandeling naar de beroemde bushmen-rotstekeningen, die meer dan 50 jaar geleden zijn uitgeroepen tot een nationaal monument. Vanavond geniet je van een traditionele braai in de spectaculaire omgeving van het kamp, midden tussen de gigantische rotsblokken.

Dag 3

Einde van dit bijzondere pakket

Na het ontbijt verlaat je Etemba en reis je naar je volgende bestemming.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe