Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

Op en top IJsland

Terug

Vervoer
Vanuit Nederland vlieg je met Icelandair naar Keflavík, de internationale luchthaven van Reykjavík. Koffie, thee en frisdrank zijn gratis tijdens de vlucht. Een maaltijd en alcoholische dranken zijn aan boord te koop. Je haalt je huurauto op de luchthaven op en hebt deze tot in de middag van dag 9 tot je beschikking. In Reykjavík lever je de auto dan weer in. De transfer op de laatste dag is niet inbegrepen omdat wij je de mogelijkheid geven om het vervoer zelf te bepalen. Via de organisatie Reykjavík Excursions kun je de transfer Flybus boeken. Deze transfer brengt je in ca. 1.15 uur naar de luchthaven vanuit je hotel in Reykjavík, met een overstap op de BSI busterminal. Wij kunnen ook een extra dag autohuur voor je bijboeken. Meer informatie over de prijzen kan je bij ons opvragen of hier bekijken. Uiteraard kan je ook met een andere transfer gaan of per taxi naar de luchthaven, maar dit kan prijziger zijn. Vanaf Keflavík vlieg je in 3 uur terug naar Nederland.

Maaltijden
Bij deze reis is het ontbijt inbegrepen. Voor de andere maaltijden moet je zelf zorgen. Hiervoor zijn bij bijna alle accommodaties en onderweg diverse mogelijkheden. Mochten er in de omgeving geen restaurants zijn, dan is het handig om te weten dat bij veel benzinestations in IJsland vaak ook een simpele maaltijd te verkrijgen is. Voor een diner betaal je ongeveer € 45 p.p. (zonder drank) en voor een lunch zo'n € 20 (bijvoorbeeld soep en brood).

Accommodatie
Een reis waarbij je overnacht in luxe accommodaties op mooie locaties, gunstig gelegen voor het bezoeken van de hoogtepunten. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt in een comfortabele kamer met badkamer. Regelmatig wordt er een superior kamer geboekt of een kamer met zeezicht dan wel een andere bijzondere extra.  

In alle kamers zijn handdoeken aanwezig. Hou er rekening mee dat er niet in elke accommodatie een lift is.

Deze lijst geeft aan, in alfabetische volgorde per nacht, welke accommodaties Askja Reizen gebruikt voor deze autorondreis. Wanneer je de reis boekt, maken wij een keuze uit de accommodaties op basis van beschikbaarheid. Als deze accommodaties niet beschikbaar zijn, kan er een toeslag van toepassing zijn.

Dag 1/2: 
B59 Hotel - Superior room
Húsafell Hotel 

Dag 3/4: 
Akureyri, Berjaya Iceland Hotels - Superior room
KEA Hotel - Superior room

Dag 5: 
Egilsstaðir Lake Hotel 
1001 Nótt Hotel

Dag 6/7: 
Glacier Lagoon Fosshótel - Ocean view
Klaustur Hotel - superior room

Dag 8: 
Skálakot  Hotel
Vík Hotel - Superior room

Dag 9: 
Alda Hotel
Sand Hotel

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.