Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

Luxe Shortbreak IJsland

Terug

Vervoer
Vanuit Nederland vlieg je met Icelandair naar Keflavík, de internationale luchthaven in het zuidwesten van IJsland. Koffie, thee en frisdranken zijn gratis tijdens de vlucht. Een maaltijd en alcoholische dranken zijn aan boord te koop. Op het vliegveld staat je huurauto al voor je klaar. Aan het einde van de reis lever je je auto weer in op Keflavík, waarna je terugvliegt naar Nederland. 

Accommodatie
Je overnacht in comfortabele hotels in een kamer met eigen douche en toilet op basis van logies en ontbijt. In alle kamers zijn handdoeken aanwezig.

Deze lijst geeft aan welke accommodaties Askja Reizen gebruikt voor deze autorondreis. De accommodaties zijn per gebied of plaats gerangschikt op alfabetische volgorde. Wanneer je de reis boekt, maken wij een keuze uit de accommodaties op basis van beschikbaarheid. Als deze accommodaties niet beschikbaar zijn, kan er een toeslag van toepassing zijn.

Door het Corona virus is onderstaande lijst onder voorbehoud van beschikbaarheid en er kunnen eventueel wijzigingen zijn op moment van reizen. Wij informeren je hier voor de reis over. 

Dag 1 en 2: Hotel Rangá / Skálakot Hotel 

Dag 3 en 4: Hotel Canopy by Hilton / Hotel Marina


Maaltijden
Bij deze reis is het ontbijt inbegrepen. Voor de andere maaltijden zorg je zelf. Hiervoor zijn bij de accommodaties en ook onderweg genoeg mogelijkheden. Als je een dag van tevoren of ’s morgens vroeg naar de accommodatie belt en zegt dat je ’s avonds in de accommodatie wilt eten, zullen de meeste accommodaties ervoor zorgen dat er een maaltijd voor je wordt bereid. Mochten er in de omgeving geen restaurants zijn of de restaurants al gesloten zijn, dan is het handig om te weten dat er bij veel benzinestations in IJsland vaak een simpele maaltijd te verkrijgen is. Voor een diner onderweg betaal je ongeveer € 50 p.p. (zonder drank) en voor een lunch ongeveer € 20 (bijvoorbeeld soep en brood).

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer