Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

Wandelen in Zuid-Groenland

Terug

Overnachten op Groenland
Je verblijft in hotels en guesthouses, in een tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt. Je kunt kiezen voor overnachtingen in accommodaties met gedeelde faciliteiten (douche en toilet op de gang die je deelt met andere gasten) of een kamer met eigen douche en toilet. In dat laatste geval verblijf je vijf van de zeven nachten een kamer met eigen douche en toilet. De twee nachten in Igaliku zijn namelijk wel in een tweepersoonskamer, maar je deelt daar altijd douche en toilet met andere gasten.

Maaltijden
Behalve het ontbijt zijn geen maaltijden inbegrepen. In alle accommodaties kun je dineren en een lunchpakket bestellen.

Wandelen
Tijdens deze Groenland reis heb je genoeg mogelijkheden om te wandelen, maar alle wandelingen zijn optioneel. Als je gaat wandelen, doe je dat op eigen gelegenheid. Wandelen in Zuid-Groenland gaat vaak over tractorpaden met soms grote losse stenen. Deze tractorwegen gaan geleidelijk omhoog en omlaag. Buiten deze paden zijn de beklimmingen vaak steil. De markering is beperkt, maar bij goed weer zijn de routes gemakkelijk te vinden.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.