Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

Wandelen in Zuid-Groenland

Terug

Overnachten op Groenland
Je verblijft in hotels, in een tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt. Je kunt kiezen voor overnachtingen in accommodaties met gedeelde faciliteiten (douche en toilet op de gang die je deelt met andere gasten) of een kamer met eigen douche en toilet. In dat laatste geval verblijf je vijf van de zeven nachten een kamer met eigen douche en toilet. De twee nachten in Igaliku zijn namelijk wel in een tweepersoonskamer, maar je deelt daar altijd douche en toilet met andere gasten.

Maaltijden
Behalve het ontbijt zijn geen maaltijden inbegrepen. In alle accommodaties kun je dineren en een lunchpakket bestellen.

Wandelen
Tijdens deze Groenland reis heb je genoeg mogelijkheden om te wandelen, maar alle wandelingen zijn optioneel. Als je gaat wandelen, doe je dat op eigen gelegenheid. Wandelen in Zuid-Groenland gaat vaak over tractorpaden met soms grote losse stenen. Deze tractorwegen gaan geleidelijk omhoog en omlaag. Buiten deze paden zijn de beklimmingen vaak steil. De markering is beperkt, maar bij goed weer zijn de routes gemakkelijk te vinden.
De bagage wordt vervoerd, behalve in Qaqortoq, waar je zelf jouw bagage van de haven naar het hotel moet meenemen. Dit is nog geen vijf minuten lopen. 

Heen- en terugreis
Voor en na jouw Groenland reis dien je minimaal één nacht in IJsland te verblijven.
De vlucht naar IJsland en de overnachtingen kunnen wij voor je boeken. Wil je ook IJsland verkennen? Dat kan natuurlijk. Wij stellen graag een complete reis voor je samen.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.