Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

Groepsreis Hoogtepunten van Groenland

Terug

Vervoer
De reis naar Groenland start in Denemarken, vanaf de luchthaven in Kopenhagen. Je vliegt met Air Greenland naar Kangerlussuaq. Op dag 2 is er een binnenlandse vlucht van Kangerlussuaq naar Nuuk. De terugvlucht is van Ilulissat naar Kopenhagen via Kangerlussuaq.
Van Nuuk naar Ilulissat vaar je en verblijf je drie nachten aan boord van de Sarfaq Ittuk, een schip van de Arctic Umiaq Line. Overnachting is in een hut met douche en toilet. 

Accommodatie
Je verblijft in Kangerlussuaq één nacht in hotel Kangerlussuaq in een kamer met douche en toilet.
In Ilulissat verblijf je drie nachten in Hotel Arctic.
Tegen een toeslag kun je verblijven in een superior kamer met uitzicht op het ijsfjord.

Maaltijden
Alle overnachtingen in de hotels zijn op basis van logies en ontbijt. In Kangerlussuaq krijg je een welkomstdiner en in Ilulissat is de laatste avond het diner inclusief. Aan boord van de Sarfaq Ittuk zijn alle maaltijden van het ontbijt op zaterdag tot en met het ontbijt op maandag. Drankjes bij de maaltijden zijn altijd voor eigen rekening.  

Begeleiding
De hele reis is er een Engelssprekende gids bij. Deze verzorgd een stadstour in Nuuk, Sisimiut en Ilulissat. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.