Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Praktische reisinformatie

Gletsjers, ijsbergen en walvissen

Terug

Vervoer
Vanuit Kopenhagen vlieg je in ruim vier uur rechtstreeks naar Kangerlussuaq en daarna met een binnenlandse vlucht door naar Ilulissat. De laatste dag vlieg je via Kangerlussuaq weer naar Kopenhagen. De vlucht vanuit Kopenhagen vertrekt meestal rond 10.45 uur 's morgens en je komt aan het einde van de reis om 21.30 uur 's avonds weer terug. In verband met deze tijden en met het oog op eventuele vertragingen raden wij een overnachting aan in Kopenhagen. Voor reizen naar Groenland is een flexibele instelling vereist. Het komt regelmatig voor dat vaar- of vluchtschema's moeten worden aangepast vanwege weersomstandigheden en ijsgang. Het hoort nu eenmaal bij het avontuurlijke karakter van de reis. Voor alle arrangementen geldt dat eventuele extra kosten als gevolg van vertragingen door weersomstandigheden voor eigen rekening van de deelnemer zijn.

Accommodatie
De volgende accommodaties zijn voor je geboekt:
1 nacht Hotel Kangerlussuaq
6 nachten in Ilulissat (Hotel Arctic)
Wanneer je kiest voor een superior kamer in Hotel Arctic in Illulisat heb je uitzicht op het IJsfjord. 

Optie voor een overnachting in Glacier Lodge Eqi met alle maaltijden inclusief i.p.v. een nacht in Ilulissat.
Tijdens de boottocht op dag 5 stap je uit voor een verblijf in een comfort huisje van Glacier Lodge Eqi, met uitzicht op de gletsjer. De volgende dag kun je meedoen met een wandeling naar de gletsjer. 
De meerprijs is € 395 per persoon in een 2-persoons comfort huisje met douche en toilet, inclusief diner, ontbijt en lunch in restaurant Victor.
Hou er rekening mee dat je midden in de wildernis verblijft, al is de lodge van de nodige gemakken voorzien.

Maaltijden
Het ontbijt is inbegrepen, net als het welkomstdiner in hotel Arctic. 

Excursies
Bij deze reis zijn excursies en diverse wandelingen inbegrepen. Deze maak je met meerdere reizigers, het zijn geen privé excursies.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.