Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

Gletsjers, ijsbergen en walvissen

Terug

Vervoer
Vanuit Kopenhagen vlieg je met Air Greenland naar Kangerlussuaq. Van Kangerlussuaq naar Ilulissat. Van Ilulissat vlieg je weer naar Kangerlussuaq en daarna weer naar Kopenhagen. De vlucht vanuit Kopenhagen vertrekt meestal rond 10.45 uur 's morgens en komt om 21.30 uur 's avonds weer terug. In verband met deze tijden en met het oog op eventuele vertragingen raden wij een overnachting aan in Kopenhagen. Voor reizen naar Groenland is een flexibele instelling vereist. Het komt regelmatig voor dat vaar- of vluchtschema's moeten worden aangepast vanwege weersomstandigheden en ijsgang. Voor alle arrangementen geldt dat eventuele extra kosten als gevolg van vertragingen door weersomstandigheden altijd voor eigen rekening van de deelnemer zijn.

Accommodatie
De volgende accommodaties zijn er geboekt:

1 nacht Hotel Kangerlussuaq
5 nachten in Ilulissat at Hotel Icefiord|
1 nacht in Illiminaq Lodge

In de Illiminaq Lodge kijk je vanuit je Cabin uit over de baai, waar zo maar ineens een ijsberg langs komt drijven en met een beetje geluk zie je walvissen zwemmen. Deze kleinschalige lodge is alleen per boot te bereiken en ligt in een nederzetting met maar 53 inwoners. 

Maaltijden
Het ontbijt is inbegrepen. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe