Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Praktische reisinformatie

De klassieke Gouden Driehoek

Terug

Vervoer
Vanuit Kopenhagen vlieg je met Air Greenland naar Kangerlussuaq in Groenland. Van Kangerlussuaq naar Sisimiut en van Sisimiut via Kangerlussuaq naar Ilulissat. Van Ilulissat vlieg je via Kangerlussuaq weer naar Kopenhagen.
Vertrek uit Kopenhagen om 09.00 uur 
Aankomst in Kopenhagen om 20.15 uur 
In verband met deze tijden zijn overnachtingen in Kopenhagen voor en na de reis noodzakelijk.
Voor reizen naar Groenland is een flexibele instelling vereist. Het komt voor dat vaar- of vluchtschema's moeten worden aangepast vanwege weersomstandigheden en/of ijsgang. Het hoort nu eenmaal bij het avontuurlijke karakter van de reis. Voor alle arrangementen geldt dat eventuele extra kosten als gevolg van vertragingen door weersomstandigheden voor eigen rekening van de deelnemer zijn.

Accommodatie
De volgende accommodaties worden voor je geboekt:
- 1 nacht in Hotel Kangerlussuaq
- 2 nachten in Hotel Sisimiut
- 3 nachten in Ilulissat (Hotel Arctic)
Bij Hotel Arctic heb je de optie om voor een superior kamer te kiezen, afhankelijk van beschikbaarheid. Deze kamer heeft zeezicht en is ruimer dan de standaard kamer.
- 1 nacht in de Ilimanaq Lodge

Maaltijden
Het ontbijt is elke dag inbegrepen.
Bij Hotel Arctic is een diner op dag 4 inclusief (zonder drankjes) en het verblijf in de Ililmanaq Lodge is inclusief diner (zonder drankjes) op dag 5 en een picknichlunch op dag 6. 

Excursies
Bij deze reis zijn excursies en diverse wandelingen inbegrepen. Deze maak je met meerdere reizigers, het zijn geen privé excursies.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.