Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

Basecamp reis Scoresbysund & Oost-Groenland

Terug

Op deze reis bieden we gratis activiteiten aan (kajakken, wandelen, en foto workshop).

Onze Basecamp reizen zijn gericht op land- en kustactiviteiten met minimale verstoring van de lokale fauna. Als de tijd en omstandigheden het toelaten, zal het expeditieteam ook zoeken naar mogelijkheden voor wildlife waar mogelijk.

Een basiskamp is per definitie een tijdelijk kamp van waaruit expedities of andere buitenactiviteiten kunnen worden uitgevoerd.

Tijdens onze aangewezen Basecamp cruises, vaart het schip naar zorgvuldig gekozen gebieden in de Scoresby Sund, waarbij het op minder locaties verblijft dan tijdens onze reguliere reizen, zodat het kan dienen als een comfortabele hub voor meerdere outdoor-activiteiten.

Wandelaars kunnen stevige wandelingen maken in het landschap, fotografen kunnen de dramatische omgeving vastleggen op foto's en kajakkers kunnen waterwegen verkennen waar het schip niet altijd doorheen kan varen.

Passagiers die niet wensen deel te nemen aan deze activiteiten kunnen genieten van Zodiac excursies en gemakkelijke tot matige wandelingen langs de kust die gericht zijn op wildlife. Alle activiteiten zijn gratis. Poolduiken is de enige activiteit waarvoor tijdens deze reizen extra wordt betaald. Op aanvraag kunnen wij u meer informatie verstrekken over poolduiken.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.