Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Dagprogramma 3 Dagen

Caribou Lodge

Terug Bekijk samenvatting

Dit is al jaren een klassieker van Askja Reizen! De Caribou Lodge is een unieke verblijfplaats aan een meer in het ongerepte binnenland van Alaska, vlak bij Talkeetna en Denali National Park. De lodge is uitsluitend bereikbaar per watervliegtuig en ligt dus echt ‘in the middle of nowhere’. Je vliegt vanuit Talkeetna over het uitgestrekte landschap van Alaska. Na een tijdje doemt de lodge op, weggestopt tussen de bergen en midden in de ongerepte natuur van Alaska, met uitzicht op Mount Denali, de hoogste berg van Noord-Amerika (6.194 meter). Je overnacht in een van de cabins en ervaart de complete rust en stilte van de wildernis van Alaska. 

Dag 1

Accommodatie: Caribou Lodge - cabin met gedeelde faciliteiten

Per watervliegtuigje naar Caribou Lodge

Per watervliegtuigje vlieg je in tien minuten naar de Caribou Lodge, gelegen aan een afgelegen meer in de Talkeetna Mountains. Je wordt verwelkomd door de hartelijke eigenaren Bonnie en Joe. De cabins zijn simpel ingericht en hebben geen stromend water. Centraal gelegen op het terrein bevindt zich een toilet en douchehuis met sauna. 

Dag 2

Accommodatie: Caribou Lodge - cabin met gedeelde faciliteiten

De wildernis van de Talkeetna Mountains

In de ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. De kans is groot dat je beren ziet, elanden, wolven en diverse vogelsoorten komen ook veel voor. Voor de echte avonturier is het ook mogelijk om meerdaagse begeleide trektochten te maken vanuit de Caribou Lodge. Er zijn routes voor beginners, maar ook voor doorgewinterde wandelaars, waarbij je leert te overleven in de wildernis.

De kano’s staan ter ieders beschikking om het meer op te gaan, of relax op de veranda onder het genot van een goed boek met adembenemend uitzicht op de achtergrond. In deze omgeving geniet je écht van niets meer dan alleen de schitterende natuur, de omgeving en de stilte.

Dag 3

Vlucht terug naar Talkeetna

Het verblijf in de wildernis zit er weer op. Je vliegt terug naar de bewoonde wereld en vervolgt je reis. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.