Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Caribou Lodge

  • • Authentieke wildernislodge
  • • Alleen bereikbaar per watervliegtuig
  • • Zeer kleinschalig
Duur 3 Dagen

Soort Wildernis lodges

Prijs (vanaf) € 1.315

De échte wildernis van Alaska

Dit is al jaren een klassieker van Askja Reizen! De Caribou Lodge is een unieke verblijfplaats aan een meer in het ongerepte binnenland van Alaska, vlak bij Talkeetna en Denali National Park. De lodge is uitsluitend bereikbaar per watervliegtuig en ligt dus echt ‘in the middle of nowhere’. Je vliegt vanuit Talkeetna over het uitgestrekte landschap van Alaska. Na een tijdje doemt de lodge op, weggestopt tussen de bergen en midden in de ongerepte natuur van Alaska, met uitzicht op Mount Denali, de hoogste berg van Noord-Amerika (6.194 meter). Je overnacht in een van de cabins en ervaart de complete rust en stilte van de wildernis van Alaska. 

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - Per watervliegtuigje naar Caribou Lodge: Per watervliegtuigje vlieg je in tien minuten naar de Caribou Lodge, gelegen aan een afgelegen meer in de Talkeetna Mountains. Je wordt verwelkomd door de hartelijke eigenaren Bonnie en Joe. De cabins zijn simpel ingericht en hebben geen stromend water. Centraal gelegen op het terrein bevindt zich een toilet en douchehuis met sauna. 
Dag 2 - De wildernis van de Talkeetna Mountains: In de ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. De kans is groot dat je beren ziet, elanden, wolven en diverse vogelsoorten komen ook veel voor. Voor de echte avonturier is het ook mogelijk om meerdaagse begeleide trektochten te maken vanuit de Caribou Lodge. Er zijn routes voor beginners, maar ook voor doorgewinterde wandelaars, waarbij je leert te overleven in de wildernis. De kano’s staan ter ieders beschikking om het meer op te gaan, of relax op de veranda onder het genot van een goed boek met adembenemend uitzicht op de achtergrond. In deze omgeving geniet je écht van niets meer dan alleen de schitterende natuur, de omgeving en de stilte.
Dag 3 - Vlucht terug naar Talkeetna: Het verblijf in de wildernis zit er weer op. Je vliegt terug naar de bewoonde wereld en vervolgt je reis. 
Tessa Koops

Reisexpert

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben je helemaal óm en wil je meteen deze reis aanvragen? Gebruik dan onderstaande opties om jouw variant te selecteren en klik op 'Aanvragen'. Je kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben je toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met je op.

Maatwerk offerte 026 3529 390
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
• vlucht Talkeetna - Caribou Lodge v.v. per watervliegtuig
• verblijf van 2 of 3 nachten in een cabin met gedeelde faciliteiten
• 3 maaltijden per dag vanaf het diner op de eerste dag t/m het ontbijt op de laatste dag
• visspullen
• gebruik van kajaks en kano's
• wandelmogelijkheden met gids

Niet inbegrepen:
• dranken
• visvergunning

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om het aanvragen af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.