1. Hoogtepunten IJsland
  2. Groepsreis IJsland
  3. Onontdekt IJsland
  4. Reizen in luxe
  5. Vakantiehuisjes op IJsland
  6. Unieke ervaringen

Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Hoogtepunten IJsland

Watervallen, geisers en gletsjers: een vakantie in IJsland is onvergetelijk! Laat je betoveren door de hoogtepunten tijdens een reis in 'the land of ice and fire'. 

Groepsreis IJsland

Verken de hoogtepunten in een gezellige (kleine) groep, begeleid door enthousiaste reisleiders. Een onvergetelijke vakantie in IJsland is gegarandeerd! 

Onontdekt IJsland

Ongerept, onbekend maar misschien juist daarom wel nóg indrukwekkender: bezoek het binnenland en de Westfjorden van IJsland!

Reizen in luxe

Reis langs de bekendste hoogtepunten van IJsland en overnacht in luxe hotels. Zo word je extra uitgerust wakker voor weer een nieuwe, onvergetelijke dag!

Vakantiehuisjes op IJsland

Reis in je eigen tempo langs vakantiehuisjes en appartementen en verken de kustlijn, schiereiland Snaefellsnes of de Westmaneilanden. 

Unieke ervaringen

Altijd al eens willen paardrijden op IJsland? Of wat dacht je van een wandeltocht langs de bekendste wandelroute van IJsland? Onze reisexperts helpen je graag verder!

Nathalie de Leeuw

Reisexpert

Direct contact of een reis 100% op maat?

Wil je direct contact met een van onze reisexperts? Of een reisvoorstel 100% op maat? Dat kan! Onze reisexperts staan voor je klaar.

Maatwerk offerte opvragen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.