Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

03 Augustus 2020 - IJsland

5 voordelen van boeken bij Askja in coronatijd

Terug
Portret Jesse ten Hoor
Jesse ten Hoor

Weet veel over: Noord-Amerika, IJsland en het oostelijke puntje van de Zuidwest-Veluwe

Er zijn haast geen kranten of journaals die er niet mee openen: de ‘onzekere tijden’. Je zou er moedeloos van worden. Maar we horen ook van klanten dat ze toch dolgraag op reis gaan. Júist naar die heerlijk afgelegen bestemmingen. 

En die geven we natuurlijk groot gelijk. Want Kim en Saskia lieten het al zien: in bijvoorbeeld Noorwegen of IJsland is er ruimte zat. Sterker nog, je moet haast je best doen om mensen tegen te komen. Maar twijfel je toch nog een beetje? Hieronder de 5 voordelen van boeken bij Askja in coronatijd.

1) We bieden een omboekgarantie. Wat dat precies inhoudt? Simpel: je kunt tot 60 dagen voor vertrek nog van gedachten veranderen. Je zit dus niet vast aan een periode of bestemming.

2) Bij code oranje op jouw bestemming kun je gratis omboeken of annuleren binnen 30 dagen voor vertrek. En da’s een fijne gedachte.

3) Als je bij ons boekt zijn wij als touroperator wettelijk verplicht te zorgen voor repatriëring, zoals dat zo mooi heet. Dus word je geadviseerd het land te verlaten? Wij brengen je weer veilig thuis.

4) Askja Reizen is aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Zij staan garant voor de door jou aan ons betaalde reissom.

5) Wij kennen de situatie ter plaatse als geen ander. Van binnen en van buiten. Dus heb je vragen? Bijvoorbeeld over de coronatest op IJsland? Onze reisexperts staan voor je klaar met advies.

Toe aan een mooie reis? Bijvoorbeeld in de winter? Bekijk dan Lapland, Noorwegen of IJsland.

Reisexpert

Er gaat wat mij betreft niets boven een dag skiën met ‘kaiserwetter’. Hoewel je me voor een roadtrip door Amerika/Canada ook wel wakker kunt maken. Verder mag ik graag een potje door de blubber rijden met m’n mountainbike en heb ik een kat, genaamd Piccolinie, vernoemd naar een klein, tamelijk smakeloos diepvriespizzaatje.

Weet veel over: Noord-Amerika, IJsland en het oostelijke puntje van de Zuidwest-Veluwe

Uitgelichte reizen

Meer reisinspiratie

Bekijk alle

18 Feb 2016 - Spitsbergen, IJsland, Nieuw-Zeeland, Australië, Gr

De meest eenzame plekken ter wereld

“De wereld van Askja is niet heel groot, wij kennen on Lees verder

06 Sep 2019 - Transsiberië Express

Bucketlist van onze reisexperts

Waar willen onze reisexperts nog naar toe? Dat gaan we je ve Lees verder

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.