Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Camperhuur Nieuw-Zeeland

Terug

Kia Ora en welkom in Aotearoa, het land van de lange witte wolk. Een camper huren in Nieuw-Zeeland is een hele geschikte manier om het land te zien. Zo heb je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Nieuw-Zeeland heeft campings met goede faciliteiten, maar je mag er ook wildkamperen. Wil je echt in de natuur verblijven, dan kun je ook kiezen voor een van de kampeerplaatsen van de 'Department of Conservation'. Zij hebben meer dan 200 kampeerplekken in gebieden waar de natuur extra zorgvuldig wordt beschermd.

Je kunt kiezen uit plaatsen in dichtbegroeide bossen, maar ook langs de oevers van een meertje of aan een zandstrand. De zogenaamde 'Conservation Campsites' zijn plekken om te relaxen en te genieten van het buitenleven midden in de natuur.
De wegen in Nieuw-Zeeland zijn goed onderhouden en dus per camper goed te bereizen. Op het Zuidereiland kunnen de wegen op de passen door de Zuidelijke Alpen wat smaller zijn. Reizen met een camper betekent vrijheid. Ga Nieuw-Zeeland ontdekken in een camper!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.