Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Lofoten
Waar zee en bergen elkaar raken

Terug
Kies een pagina:

De Lofoten staan bekend om de goede viswateren, schitterende natuur en karakteristieke afgelegen vissersdorpjes. Maak een kajaktocht van eiland naar eiland, werp een hengel uit of kijk uit naar de magnifieke zeearenden hoog boven de kliffen en wateren.

De eilandengroep Lofoten ligt midden in de woeste Noorse Zee, ruim boven de poolcirkel. In deze bijzondere wildernis vind je een schitterend landschap met indrukwekkende bergen, diepe fjorden en lange, woeste zandstranden, waar het geluid van de vele zeevogelkolonies nooit ver weg is.Dankzij het veelzijdige landschap kun je hier bergwandelen, klimmen, skiën, vissen en duiken.

De Lofoten zijn ideaal voor wandelingen. Je hebt de keuze uit talloze wandelroutes, die variëren van een uur tot meerdere dagen. Met name de tochten naar Svolværgeita (de bekendste), Reinebringen, de top van de Hermannsdalstinden en van Nusfjord naar Nesland zijn bekend. Noorwegen op zijn best!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.