Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Kololo Game Reserve

Kololo Game Reserve (3000 ha) ligt in de Waterberg Biosphere, grenzend aan het 38.000 ha grote Welgevonden Private Nature Reserve in de provincie Limpopo. Het is een perfecte safaribestemming om de Big Five te spotten. Maar Kololo is ook ideaal voor gezinnen, want dit gebied is malariavrij. Het bestaat uit uitgestrekte, open grasvlakten en heuvelgebieden met dichte bushvelden. De afstand tot Johannesburg International Airport is ongeveer 3,5 uur rijden, waardoor het park een ideale plek is om je Afrika-avontuur te starten of mee af te sluiten.

Kololo Game Reserve heeft een modern restaurant en gezellige bar, waar je optimaal geniet van de Afrikaanse natuur om je heen. Twee houten terrassen bieden waanzinnige vergezichten over de vlakten van het aangrenzende natuurpark Welgevonden. Kololo Game Reserve heeft 14 luxe chalets en villa’s in verschillende prijscategorieën. Deze luxe villa's en chalets liggen allemaal in het ongerepte bushveld, dus privacy en ontspanning zijn gegarandeerd. De chalets en villa’s zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Behalve de safari's in het eigen gebied zijn er ook mogelijkheden om een gamedrive te maken in Welgevonden om de Big Five te spotten. Uniek voor Kololo zijn de fiets- en wandelroutes door dit prachtige reservaat, dat behalve zebra's, gnoes en andere bokachtigen ook meer dan 300 vogelsoorten huisvest. Kololo Game Reserve streeft ernaar gasten een unieke Afrikaanse wildlife-ervaring te bieden en tegelijkertijd de Afrikaanse manier van leven in stand te houden door de lokale bevolking te ondersteunen en natuur te beschermen.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.