Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

Hotelrondreis Trans-Canada

Terug

Karakter van de reis
Dit is een bijzonder complete en volledige verzorgde bus rondreis met een internationaal gezelschap. Vanuit een comfortabele touringcar geniet je van het uitzicht over het weidse Canada. Bezoek de mooie steden van Oost-Canada, de Niagarawatervallen en de walvissen in de Gulf of St. Lawrence. Na een binnenlandse vlucht krijg je ook de prachtige westkust te zien, met de Rocky Mountains en Vancouver.

Vervoer
Tijdens deze reis wordt gebruikgemaakt van een comfortabele touringcar. De stoelen zijn individueel verstelbaar en de bus is uitgerust met airconditioning. Je koffers of reistassen gaan onder in de bus en boven je stoel is een opberg vak voor een kleine tas of dag rugzak. De bus blijft de hele reis bij de groep. De transfers van en naar de luchthavens zijn niet inbegrepen in de reissom.

Overnachtingen en maaltijden
Je overnacht in middenklasse hotels. Op alle locaties is het ontbijt inbegrepen. De andere maaltijden kun je nuttigen in de hotels of omliggende restaurants.
In de meeste hotels is gelegenheid om op je kamer koffie of thee te zetten. Wanneer we in de stad of onderweg in een restaurant eten, kun je de volgende richtlijnen aanhouden: ontbijt CAD 15, lunch CAD 15 en diner CAD 25 tot CAD 35 (drank niet meegerekend). Daar bovenop komt nog lokale belasting en in een restaurant is een fooi van 10-15% gebruikelijk.

De reisleiding
De Engelssprekende reisleiding brengt je op enthousiaste en vakkundige wijze naar de mooiste plekjes, vertelt je over de boeiende geschiedenis van Canada en besteedt aandacht aan de vele natuurverschijnselen en landschappen die we op onze reis tegenkomen. In Canada verwachten gidsen en reisleiders een fooi van CAD 3-5 per dag. Dit is trouwens helemaal vrijblijvend en afhankelijk van de service van de gids.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.