Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

Vakantiehuisjes West-Canada

Terug

Reis op maat
Wij kunnen de reis op verzoek aanpassen naar jouw wensen. Graag nemen we de wensen met je door zodat we een offerte voor een reis op maat kunnen uitwerken.

Vervoer

Vanuit Nederland of België vlieg je naar Vancouver en terug vanuit Calgary. Het vliegticket zit nog niet bij de reissom inbegrepen, hiervoor doen we je graag een voorstel. Je kunt kiezen uit vluchten met KLM die in de meeste gevallen een rechtstreekse verbinding heeft maar ook bieden we vluchten aan van Air Canada, al dan niet gecombineerd met Lufthansa. Hierbij dien je 1 x over te stappen. Dit kan zijn in bijvoorbeeld Frankfurt, Zurich of Toronto. Deze vluchten kunnen voordeliger zijn dan de non-stop vluchten van KLM. 

BC Ferries naar Vancouver Island
De overtochten naar en van Vancouver Island zijn bij de reis inbegrepen.

Autohuur
Na aankomst op de luchthaven haal je je huurauto op en deze lever je weer in aan het einde van de reis. In de prijs is een huurauto van Avis of Hertz inbegrepen. Alle categorieën zijn het genoemde autotype of vergelijkbaar. Kijk voor meer details op de website van Avis of Hertz

Tijdverschil

Het is in Vancouver en British Columbia 9 uur vroeger en in Calgary en Alberta 8 uur vroeger dan bij ons.

Maaltijden
Bij de meeste accommodaties is geen ontbijt inbegrepen maar is wel een (klein) keukentje aanwezig. We adviseren je ter plaatse een piepschuim koelbox te kopen die je kunt vullen met ijsklontjes en etenswaren.

De accommodaties
De reis is gebaseerd op verblijf in vakantiehuisjes. Deze zijn altijd op aanvraag. De reissom is gebaseerd op 2, 3 of 4 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen onder de 12 jaar of 2 volwassenen en 2 kinderen ouder dan 12 jaar. Reis je in een ander gezelschap of wil je meer slaapkamers tot je beschikking hebben dan gelden andere prijzen. Hiervoor doen we je graag een voorstel. In alle huisjes zijn handdoeken en is beddengoed aanwezig. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.