Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Dagprogramma 8 Uur

Grizzly's, Wildlife & First Nations cultuur

Terug Bekijk samenvatting

Het Great Bear Rainforest is een enorm wildernisgebied zo groot als Ierland. Het omvat een kwart van alle gematigde kustregenwouden ter wereld. En daarmee is het een perfecte plek om je onder te dompelen in de wildernis, te genieten van deze bijzondere natuur en haar bewoners. First Nations culturen hebben al meer dan 13.000 jaar geschiedenis in dit gebied. In het regenwoud liggen verschillende First Nations dorpjes verscholen en de bewoners kennen de natuur op hun duimpje. Sea Wolf Adventures staat onder leiding van Chief Mike Willie, afkomstig van de Four Tribes of Kingcome.  Ze nemen je mee op een geweldige dagexcursie per boot waarbij je op zoek gaat naar grizzlyberen, orka's, walvissen en ander wildlife. De gids vertelt je uitgebreid over de cultuur van de First Nations en het wild dat hier leeft. Hij kent de beren vaak al jaren en weet precies waar ze te vinden zijn. Soms gaan we aan land, soms blijven we in de boot, Dit kan per dag verschillen. Als de omstandigheden het toelaten bezoeken we ook een verlaten First Nations dorpje op Village Island. Het zien van beren verschilt per maand is natuurlijk nooit een garantie maar hoe dan ook, het wordt een fantastische en zeer leerzame dag!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.