Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Dagprogramma 2 Uur

De zwarte beren van Tofino

Terug Bekijk samenvatting

Als je naar West-Canada reist, is een van je grootste wensen waarschijnlijk om in het wild levende zwarte en bruine beren te zien. In de lente komen de beren net uit hun winterslaap en gaan ze aan de kust met hun jongen op zoek naar voedsel. In de zomer zijn er ook beren, maar wel minder. In de herfst keren de beren terug naar de rivieren, waar ze zich tegoed doen aan zalm. Als je de kans om beren te zien niet wil laten schieten, is het zeker aan te raden om een berenexcursie te maken. Vanuit Tofino of Ucluelet ga je op zoek de zwarte beren. Bij eb ga je aan boord van The Explorathor, die vlak langs de kust vaart om beren te spotten. Als je kiest voor de trip vanuit Ucluelet, ga je per zodiak. Wanneer het tij keert, komen de beren tevoorschijn vanuit de bossen en zoeken ze langs de kust naar krabben of andere beestjes om te eten. Deze excursie duurt ongeveer twee uur.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.