Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Tallship Antigua

Type Zeilschip

Lengte 49.5m

Breedte 7.13m

IJsklasse met staal versterkte romp

Zodiacs 2

Capaciteit 32

Het sfeervolle zeilschip Antigua beschouwen wij eigenlijk als 'ons' zeilschip, we charteren het namelijk al 15 jaar voor verschillende reizen in Spitsbergen! Bovendien is het een zeilschip met bijzondere uitstraling en we zijn trots dat wij al zólang reizen naar Spitsbergen met de Antigua mogen aanbieden. Het is een sfeervol en gezellig schip met ruimte voor 32 passagiers, die verblijven in 16 tweepersoonshutten met wastafel en eigen badkamer met douche en toilet. De Antigua werd in 1957 gebouwd als vissersschip, maar is begin jaren 90 behoedzaam, stijlvol en traditiebewust omgebouwd tot zeilschip. Het schip telt acht standaard hutten met een stapelbed en acht comforthutten met twee lage bedden. Recentelijk is er een comfortabele dekhut bijgebouwd met grote ramen van waaruit je mooi uitzicht hebt over de omgeving. 

Het schip heeft een zeer ervaren Nederlands-, Engels- en Duitssprekende bemanning. Het schip is comfortabel, de sfeer is gemoedelijk en de kok bereidt voortreffelijke maaltijden. Zeilervaring is niet nodig.

Bekijk het dekplan

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.