Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Isfjord Safari naar de von Post Glacier

Duur 6 Uur

Soort Excursies vanuit longyearbyen en excursies vanuit longyearbyen

Prijs (vanaf) € 199

een tocht per snelle zodiac

Een schitterende tocht per snelle zodiac door de Isfjord en waarbij je diep het Tempelfjord in vaart. Hier aan het einde van dit fjord liggen de machtige Tuna en von Post gletsjers. Maak kennis met dit schitterend stuk natuur en het echte Spitsbergen! Hier zie je dat de gletsjers van klein uitgroeien in een imposante muur van krakend ijs. Onderweg stoppen we eerst bij Diabas, een vogelrots die bewoond wordt tot midden augustus voordat we verder varen naar het Sassenfjord en de kop van de gletsjer. We varen langs ijsschotesen in allerlei soorten en maten en blijven een tijdje liggen tussen het ijs om de verschillen tussen de blauwe ijsformaties te bestuderen. Kijk goed uit voor zeehonden want die liggen regelmatig te zonnen op één van de schotsen.

Na een paar uur genieten we van een heerlijke lunch aan de oever van Bjonahamma, een historische jagersplek, met een adembenemend uitzicht over het fjord voordat we weer teruggaan naar Longyearbyen.

Deze tocht duurt 6 uur en we varen met een zodiac van ruim 8 meter lang. Je moet enigzins fit zijn om comfortabel aan deze tocht deel te nemen. Er wordt een beschermend pak uitgedeeld maar warme kledig daaronder is natuurlijk een must. 

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om de aanvraag af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.