Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Isfjord Express naar Isfjord Radio op Kapp Linné

Duur 1 dag

Soort Excursies vanuit longyearbyen

Prijs (vanaf) € 230

Isfjord Radio was tot voor kort een belangrijk radio- en weerstation tussen de bewoners van Spitsbergen en het vaste land van Noorwegen. Het ligt op 90 kilometer van Longyearbyen, op een prachtig plekje op Kapp Linné. Tegenwoordig wordt Isfjord Radio gerund als een accommodatie met veel aandacht voor kwaliteit en comfort. Bovendien ligt het op zo'n bijzonder plekje dat een bezoek altijd de moeite waard is, of je nu voor een overnachting blijft of het als dagtrip bezoekt.

Ga mee aan boord van de shuttleboot van Longyearbyen naar Isfjord Radio Adventure Hotel op Kapp Linné. De boot heeft ruimte voor slechts 12 passagiers en je kunt lekker warm binnen zitten. Iedereen krijgt een plekje aan het raam; garantie voor geweldig uitzicht! Er is een toilet en klein keukentje aan boord en als het weer goed is kun je natuurlijk ook buiten zitten en genieten van het wildlife en de natuur. Vertrek is om 08.00 uur en als eerste varen we langs de vogelrots bij Bjørndalen en Grumant, een historisch en verlaten Russisch mijnstadje. In de zomer wemelt het hier van het wildlife en we speuren onderweg naar arctische vogels, walrussen, zeehonden, beluga walvissen en misschien zelfs een ijsbeer.

Daarna varen we verder en gaan we bij Barentsburg aan land, een nog actief Russisch mijnstadje met ongeveer 400 inwoners en de enige kat op Spitsbergen. 270 traptreden leiden je van de haven naar de hoofdstraat waar je kleurrijke huizen in een nagenoeg leeg landschap ziet staan. Je hebt twee uur de tijd om het stadje op eigen tempo te bezoeken voordat we verder gaan naar het  Isfjord Radio Adventure Hotel. 

Na aankomst in het Isfjord Radio Adventure Hotel worden we warm welkom geheten en krijgen we een overheerlijk 2-gangen lunch voorgeschoteld. het oude radio station is omgetoverd naar een boutique hotel met een uitstekende keuken midden in het arctische gebied. Dit is het thuis voor vele wilde dieren zoals arctische vossen, walrussen, rendieren en ijsberen.  

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Prijzen voor verblijf in het Isfjord Radio Adventure Hotel zijn op aanvraag.

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om de aanvraag af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.