Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 4 Dagen

Moerasgebied Esteros del Ibera

Terug Bekijk samenvatting

Gewekt worden door een brulaap? Het kan je zomaar gebeuren in het moerasgebied Esteros del Ibera in het noordoosten van Argentinië. Het natuurreservaat is het thuis van honderden vogels en bedreigde diersoorten zoals de rivierotter, manenwolf, pampa- en veenherten. Ook leven er kaaimannen en capibara’s, de grootste knaagdiersoort ter wereld. In kleine groepen brengen de gespecialiseerde gidsen je tot vlakbij de wilde dieren, zonder hun gedrag te verstoren. De boten zijn bijna geluidloos: men gebruikt lange bamboestokken of geruisloze niet vervuilende motoren. We hebben een keuze gemaakt voor twee verschillende accommodaties, waar je verblijft midden in de prachtige natuur en alle maaltijden en excursies zijn inbegrepen. Bekijk hier de filmpjes per accommodaties:• Posada San Juan Poriahu• Rincon del Socorro

Dag 1

Accommodatie: Posada San Juan Poriahu (VP) / Rincon del Socorro (VP)

Aankomst Posadas en transfer naar de lodge

Je wordt vanaf de luchthaven in Posadas per transfer naar jouw gekozen accommodatie gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 2

Accommodatie: Posada San Juan Poriahu (VP) / Rincon del Socorro (VP)

Esteros del Ibera

Twee dagen om de rijke faunawereld van Esteros del Ibera te verkennen. Diverse excursies zijn mogelijk waaronder boottochten, wandelingen met gids, vogelspotten of paardrijden. Deze laatste raden wij je zeker aan en is geschikt voor zowel beginners als gauchos in spé.

Dag 3

Accommodatie: Posada San Juan Poriahu (VP) / Rincon del Socorro (VP)

Esteros del Ibera

Ook vandaag ga je weer op excursie naar het moerasgebied van Esteros del Ibera. Diverse excursies zijn mogelijk waaronder boottochten, wandelingen met gids, vogelspotten of paardrijden. Deze laatste raden wij je zeker aan en is geschikt voor zowel beginners als gauchos in spé.

Dag 4

Vertrek vanuit Posadas

Je wordt weer opgehaald bij de lodge en terug gebracht naar de luchthaven van Posadas.

 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer