Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Bergen en wijnen bij Mendoza

  • • Verblijf in de stad
  • • Excursie naar Aconcagua
  • • Een dag wijnproeven
Duur 4 Dagen

Soort Korte rondreizen

Ontdek Mendoza en haar wijnen

Mendoza is met zo’n 115.000 inwoners de grootste stad in het midwesten van Argentinië. Toeristen komen hier om twee redenen naartoe: de hoogste berg in Zuid-Amerika, de Aconcagua, en de voortreffelijke wijnen die hier geproduceerd worden. Tijdens je verblijf in Mendoza maak je met een gids een tocht naar twee wijnboerderijen. Daarbij word je vergezeld door een wijnexpert, die je alle belangrijke wetenswaardigheden over de wijnen kan vertellen. Ook ga je met een gids de Andes in. In dit gebied bevindt zich de Aconcagua, de hoogste berg van Zuid-Amerika. Je kunt kiezen voor een verblijf in een centraal gelegen driesterrenhotel of een viersterrenhotel in de wijngaarden. 

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - Aankomst in Mendoza en transfer naar jouw accommodatie: Na aankomst in Mendoza word je vanaf de luchthaven naar jouw hotel gebracht, waarna je de rest van de dag ter vrije besteding heeft in de stad. Mendoza is een gezellige stad met veel groene parken en moderne gebouwen. 
Dag 2 - Dagexcursie Alta Montaña: Tijd om de hoogte in te gaan. De Aconcagua is met 6.962 meter de hoogste berg van Zuid-Amerika en trekt elk jaar vele klimmers en wandelaars aan. Je maakt een tocht over de fameuze Panamericana en bezoekt het Los Penitentes skigebied. Ook bezoek je de Puenta del Inca, een zeer kleurrijke natuurlijke brug over de Rio de las Cuevas. Het letterlijke hoogtepunt van deze dagexcursie is een bezoek aan Los Horcones Lagoon, met vanaf hier een bijzonder fraai uitzicht op de Aconcagua. 
Dag 3 - Wijnboerderijen rondom Mendoza: Vandaag maak je een dagexcursie met een oenoloog die je alles vertelt over de wijnen die je gaat proeven. Zo word je uitgelegd wat de beste techniek is om wijn te proeven, de diverse manieren van productie en de aanwezigheid van de kurk in de fles. De lunch is vandaag inbegrepen.
Dag 4 - Transfer naar de luchthaven, vertrek uit Mendoza: Na het ontbijt word je terug gebracht naar de luchthaven waar dit arrangement ten einde is gekomen.
  • Mendoza
  • Aconcagua
  • Aconcagua
  • Rondom Santiago
Tamara Stuijt

Reisexpert

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben je helemaal óm en wil je meteen deze reis aanvragen? Gebruik dan onderstaande opties om jouw variant te selecteren en klik op 'Aanvragen'. Je kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben je toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met je op.

Maatwerk offerte 026 3529 390
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
• transfer Mendoza airport - hotel en v.v.
• 3 nachten verblijf op 2-persoonskamer inclusief ontbijt
• dagexcursie wijnvelden inclusief lunch
• dagexcursie Andes en Aconcagua

Niet inbegrepen:
• vlucht naar/van Mendoza
• overige maaltijden
• fooien

Let op: de excursies zijn inclusief een Spaanstalige gids, de belangrijkste delen van de tour worden ook naar het Engels vertaald. Wanneer je een Engels sprekende gids wenst voor de gehele tours, dien je een privé excursie te boeken. De kosten hiervoor zijn op aanvraag. 

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om het aanvragen af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.