Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Fietstour in Buenos Aires met Nederlandse gids

Duur 4 Uur

Soort Excursies en actieve excursies

Prijs (vanaf) € 48

Vanuit Buenos Aires

Buenos Aires bruist als geen andere Zuid-Amerikaanse stad. San Telmo is de bakermat van de tango, in het chique Recoleta vind je volop klassieke musea en in volkswijk La Boca overheerst de sfeer van de straatvoetballers en hun club, de Boca Juniors. Maak kennis met deze bruisende metropool onder begeleiding van een Nederlandse gids, die je alles vertelt over 'het Parijs van Zuid-Amerika'.  Wat is er nou leuker dan je reis door Argentinië beginnen met een fietstocht in Buenos Aires? De Nederlandse gids neemt je mee naar onder andere het Plaza de Mayo (het plein van de dwaze moeders), tangowijk San Telmo en de natuurlijk ook volkswijk La Boca, de thuishaven van de Boca Juniors. Buenos Aires heeft veel fietspaden en de gids zorgt ervoor dat je veilig door het verkeer heen fietst. Een aanrader! 

Liever niet fietsen, maar wel op pad met een Nederlandse gids? Kies dan voor deze stadstour Buenos Aires

Op aanvraag kunnen we ook een uitgebreide stadstour of tours met speciale thema's aanbieden, zoals de Máximaroute, de culinaire route en Buenos Aires voor insiders. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden. 

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Kim Haarbrink

Reisexpert

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben je helemaal óm en wil je meteen deze reis boeken? Gebruik dan onderstaande opties om jouw variant te selecteren en klik op 'Boek'. Je kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben je toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met je op.

Maatwerk offerte 026 3529 390
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wil je deze reis boeken?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om de boeking af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe