Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Praktische reisinformatie

Veelzijdig Ontario

Terug

Reis op maat aanpassen
Wij kunnen de reis op verzoek aanpassen naar jouw wensen. Graag nemen we je wensen met je door zodat we je een offerte voor een reis op maat kunnen sturen.

Vervoer

Vanuit Nederland of België vlieg je naar Toronto v.v. Het vliegticket zit nog niet bij de reissom inbegrepen. Hiervoor doen we je graag een voorstel. Je kunt kiezen uit vluchten met KLM die een rechtstreekse verbinding heeft maar ook bieden we vluchten aan van Air Canada of Air Transat. Na aankomst op de luchthaven haal je je huurauto op en deze lever je weer in aan het einde van de reis.

Algonquin Park
Er is een 3-daags kano arrangement in de reissom inbegrepen. Wil je nóg iets verder het park in, kies dan voor een 3- daags kampeer arrangement waarbij je je helemaal onderdompelt in de wilde natuur van Algonquin Park OF lijkt het je gewoon  helemaal geweldig om nog iets langer te blijven, klik dan hier voor de mogelijkheden en startdata.

Autohuur
In de prijs is een huurauto van Avis inbegrepen. Alle categorieën zijn het genoemde autotype of vergelijkbaar. Kijk hier voor meer details op de website van Avis.

Tijdverschil

Het is in Toronto en de provincie Ontario 6 uur vroeger dan bij ons.

Maaltijden
Bij de enkele accommodaties is ontbijt inbegrepen (LO), dit wordt per accommodatie aangegeven in uw offerte.

Accommodatie
De reis is gebaseerd op een verblijf in hotels en lodges.
In alle kamers zijn handdoeken aanwezig. Hou er rekening mee dat er niet in elke accommodatie een lift is.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.